Мале голяма лапаница днес на еврака. Бачо изтърва много с тия пчелички и свиняци.
Ама мисля да се оглеждам за приключване вече.
Мале голяма лапаница днес на еврака. Бачо изтърва много с тия пчелички и свиняци.
Ама мисля да се оглеждам за приключване вече.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
КинО (13-03-2015)
брава брава.....не само че е добър деня.....ми и по добър стана както заръчахме по зарана.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
1.0540 стоп
1.0480 лимит
да видим на кое от двете ще приключа с късото.
И може би ни предстои отвратителна седмица за консолидация.
Как сте агънца???
babaMETZA (13-03-2015)
Петролят яко се изсипа, ма яз вече приключиФ за днеска. Само две позицийки, с малък обем оставям за другата седмица. И тая при еврото е на доста добър профит. А при йената, малко кекава работа, ма и там ша са опече!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той се изсипа, ама по радиото преди малко съобщиха, че по бензинджийниците пак са вдигнали цените.
Взимай Доларе, взимай, че не остана време за търговия! Иде време за пиене и ядене и ......![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
за наште бендзинджии пазаря не е от значение..........те все са на ръба..........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лелееееей кде сте го закарали чак...
Какво правитеЯко натискате, а аз обикалях кафетата с приятелки следобедно.
Ами водих малчо на разходка и съм пропуснал слизането. Още е в играта късото от вчера. Ако не реализира стоп или лимит ще го режа довечера към 10 часа.
Как сте агънца???
КинО (13-03-2015)