Гадна работа, и аз ги върша такива понякога.....
Но пък и изчаквам да видя какво ще стане....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дааааавай смелоооооо!!! Да удариш едно рамо
---------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стига ми тая смелост в миг докато се помотквам 1700 долара видях и ги прибрах
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ошашках, се отдавна не бях правила такива технически грешки
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Щом си прибрала, не го мисли...
Така е трябвало да стане.
Иначе нямаше и да отвориш с такъв обем .
оценка на вероятността да се бидне 11 717.....от страна на колектива възможна ли е ....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....