Ами нормално, като върви както трябва кой ще се занимана с глупости, всеки си гледа платформата и кърти кинти, или по-точно опитва се.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (03-07-2012)
В това ново русло на темата да си споделя какво ме вълнува днес:
http://it.dir.bg/news.php?id=11487139
НО.......преди това чакам с нетърпение да чуя утре ЦЕРН какво е открил-хигс-бозона или....нещо съвсем ново.
А вий-игнори,лайкване,дислайкван е,Сократ,Платон,дрън-дрън.![]()
Фибо....мибо....грънци
Тъкмо защото нямам намерение да ме заливат в императивен тон, Новак, изгнорирах двама тук. Надявам се никой да не ми дава повод повече да го правя. Форумът е за търговия. Който иска да говори за търгoвия - моля! Но който мисли да си убива скуката, докато чака ... е, нямам намерение да му чета тъпните.ivaceda, Благодаря, но както е известно и аз не съм лесна- не го отричам.
Нито си падам по клишета, нито приемам на доверие това, което ми се казва.Има няколко човека тук, които уважавам и ценя мнението им.
п.с.А за мен анонимния комарджия е прав- досега не съм сложила никога в игнор листата именно защото отношението на въпросните никове не ме притеснява ни най-малко, но по неговата логика те май са се притеснили нещо, ако правилно съм разбрала думите му.
Не можеш промени тесногръдия и елементарен мироглед, но съм много против да ми се натрапва в императивен тон и не смятам да се оставям да ме залива според някои мъдрости, които нямам намерение сега да цитирам.
Нито пък ще се откажа да изисквам елементарна"хигиена" в общуване нищо, че сме във виртуалното пространство.
Имам си все пак някаква летвичка.
----------
Докъде стигнахме, а Boogeyman!
Да се извиняват тези, които говорят по същество, вместо онези, които превърнаха форума в говорилня и плювалник.
Прав си, няма пробиване, въпреки че се мъчи.
вече незнам за кой път ми удари стоп на +1 тази седмица,да вземе да се размърда малко вече![]()
Novak,
ако не бях и аз игнорирана щях да те цитирам
за да прочете въпроса ти
но ...уви ...
Чудно ми е тези дето тук не могат да се справят без бутон
как го правят в реала
ходят с кашон на главата и датчици за отстрелване на игнорирани ...
там също има досадни неща и начини за игнор де
но едва ли и с тях се справяте ...това, че сте печеливши трейдъри(което също е под въпрос)
не ви прави човеци...
а като казах човеци
Какво става с Реда
не го мяркам ...да не е включил в диетата и форума ...?
ef4e (03-07-2012)
Явно е пропуснал първите уроци, като започнем от смирението и уважението. Това не говори особено добре за човек с 25 години опит на пазара.
Ти май наистина не си много умен, щом искаш рационална дефиниция на ирационалността? Как да измеря неизмеримото и да огранича във форма безформеното? Точно това е основен довод, от който трябва да се опасяваш, а не да го изтъкваш... В отговор веднага ще те помоля да ми дадеш пълноценно количествено и качествено определение на пазара, щом смяташ, че е рационално измерим. И да ти напомня, че описанието не е логически или доказателствен приом.
Комарджиев, Олег е цяла пътека пред мен, как да му пусна 2-3 крачки, след като неаргументираното отрицание и придържането до заучени постулати го бетонират в зона на конфорт и застояло личностно развитие? Той просто е до-волен от себе си. Нужно е да направи крачка навън и току виж се почувствал малко по- свободен.
Сега като преведат новите бонуси и ще се завърне на бял кон.