Не съм го видял това
Но ти като разбираш, обясни ми
Как ще се науча, ако не ми покажеш ?
А колко добре се отразявят такива държавни поръчки на бюджета / личния имам предвид/ не държавния)
)
Е тук се крие отговора ....
КАК човек ПАЗАРНО и конкурентно ИЗКАРВА 1М годишно
Просто връзката му дет му дава държавни поръчки, по които нещо дето на пазара струва 100
Се плаща 1000 и той ПРОСТО лапа готови кинти от бюджета или Евро фондове
И това е КОНЮНГТУРНО .... и времево и политически ограничено
И той го знае .... щот не може да работи на ПАЗАРА![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Напротив, родителите ми винаги са били богати, но баща ми беше на мнение, че сама трябва да се справям с живота. Майка ми малко повече даваше, но ... абе няма смисъл да обяснявам... по едно време почнах работа, но половината заплата ми отиваше за такси, понеже гаджето и шефът ми бяха педанти на тема закъснение, а в Сф с градския транспорт и женските приготовления става много тегаво... бе за глупости на търкалета ми отиваха парите с една дума. Просто ти казвам че ако 100$ са ти единствените пари има огромна разлика от това да са част от 1 млн примерно.Ако искаш половин хамбургер, отиди в макдоналдс или бъргър кинг. Там са все едни такива мънички
А да останеш с един лев преди да се прибереш...студенстко нехайство. Аз винаги съм си планувал разходите, това което ти си правила е глупост и безрасъдствоОсвен ако са ти давали толкова малко, че не са ти стигали и за храна, ама да не навлизаме в тези тъй тежки български битиета на студенсткият живот
....
- в единия случай ще ги подслаждаш и харчиш 1 месец, в другия може и за 1 час за глупости. 100$ не винаги са 100$.
Последна редакция от Eli2356 : 11-03-2015 на 22:39
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Skp (11-03-2015)
Ми и "Ракетния инжинер", и "Комардижто" непрекъснато ти го показваха. ти не искаш /не можеш/, да схванеш. Проблемът си е твой. Поснавал бил. Хихихи. Ти се замисли какво си.Ако не можеш. Твой проблем е "Бивши художнико на Реда".
П.П. "Работата е за маймуните". Демек продавачите. Боже, прибери си вересиите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля,че повечето от вас са или в шок,или в еуфория от пазарната ситуация.Прочетох егати и глупостите в последните две-три страници.
![]()
Фибо....мибо....грънци
МОРЕПЛАВАТЕЛЮ ПРИВЕТ!!!!
Те по това време само подобни неща плещят!!!
Айде, ако обичате без излишни ФИЛОСОФСТВАНИЯ
и малко АКАДЕМИЗЪМ по темата за търговията!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
Тук много на лично отношение взе да го даваш, без да ме познаваш, явно без да познаваш и ракетният инженер
А аз го познавам
И по-леко с категоризациите, нервите взеха да ти изпущат ли ?![]()
Реде хората понякога така разпускат...
Иначе ще "изпушат" от графики![]()