ами изчаквай корекция
и тогава влизай на къси ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
като знам в какво "цветущо" състояние са ми сметките, не мисля, че имам право да се надсмивам над който и да е колега.. дори и на този с най-големите загуби ( то сигурно това ще съм аз де).
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Според мен го готвят за ново дъно. Най-вероятно около 1.0750 ще се затрудни вече.
Бугич, на прима виста ми идва следната теза: Остави го фундамента, може би не ти е по характер. По фундамент се държат средносрочни и дългосрочни позиции, а на теб явно ти се играе. Избери си фрейм(15м, 1ч, 4ч - зависи от времето, което можеш да отделяш пред компа), избери си система (строга, но проста) и я тествай за около 150-200 входа назад. Пробвай я за различни двойки, дофилтрирай я ако трябва да съобразява с тренда по по-голям фрейм и прочие, докато докараш минимум отношение нетен профит:брутен профит = 1:3. Ако е необходимо 2-3 месеца не търгувай и когато си готов ДЖАСАЙ. Времето е пред нас
Аз поне така направих и поне през 2014 успях драстично да свия загубите. Поиграх си още малко и ако не беше този фарс с франка, щях в момента да съм на около +30% с текущо отворените.
Успех де, каквото и да предприемеш, но пазарът не трябва да се дотира постоянно, не го заслужава![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
звездоброец (09-03-2015), driverf1 (09-03-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако знаиш колко си прав и колко пара ми е изял фундамента.. ама пусто и не мога да се пречупя само по графика да трейдвам..Бугич, на прима виста ми идва следната теза: Остави го фундамента, може би не ти е по характер. По фундамент се държат средносрочни и дългосрочни позиции, а на теб явно ти се играе. Избери си фрейм(15м, 1ч, 4ч - зависи от времето, което можеш да отделяш пред компа), избери си система (строга, но проста) и я тествай за около 150-200 входа назад. Пробвай я за различни двойки, дофилтрирай я ако трябва да съобразява с тренда по по-голям фрейм и прочие, докато докараш минимум отношение нетен профит:брутен профит = 1:3. Ако е необходимо 2-3 месеца не търгувай и когато си готов ДЖАСАЙ. Времето е пред нас
Аз поне така направих и поне през 2014 успях драстично да свия загубите. Поиграх си още малко и ако не беше този фарс с франка, щях в момента да съм на около +30% с текущо отворените.
Успех де, каквото и да предприемеш, но пазарът не трябва да се дотира постоянно, не го заслужава
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
За цялата 14 ли имаш в предвид. Целя се в 15% на месец попрекалил ли съм?в момента да съм на около +30% с текущо отворените.