Може левскарино, ако тя не му дава
Аз съм имал много добра приятелка, но не ми давашеАма пак си я обичах де. Беше ми като сестра и израснахме заедно.
И макар, че не съм я виждал от 10-на години, пак ми е мила като се сетя за нея![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (09-03-2015), Emil Enchev (09-03-2015)
А сестра имаш ли ????![]()
ПП аз имам приятелки, от които не съм си искал дори..... може би, защото не са мой тип
![]()
или са заети
![]()
Човека го обеснява много добре
https://www.youtube.com/watch?v=90qpDg5y7Lo
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (09-03-2015)
Ако е жена на твой приятел, не може и приятелка да ти е, че става подозрително
А бе обвърже ли се една жена, дотам с приятелствотоНеписани закони са.
То не може да й се радваш всеки път както куче на стопанина си и да не я поискаш за своя![]()
Аз няма да се обаждам в два през ноща да я каня на кафе![]()
Имам сестра, но е омъжена
И е много яка. Води курсове по аеробика, а отскоро отново започна да се занимава със спортни танци и ако я видиш как танцува, малиииии
За разлика от нея, аз съм пълно дърво
Левскарино, ако някоя жена не ме привлича поне малко сексуално, трудно може да ми стане приятелка и да ми е комфортно с нея.
L1914 (09-03-2015)