я па имам иксперт дето на +5 пипа ми пее хееей брадър на авичи.....на +15 почва сайлънс на делириум.....на +20 почва калинка мая.........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Eli2356 (07-03-2015)
Ами щото и без това очаквах да качи още, имах и един лимит още по-нависоко, а и всичко се разви за секунди - докато тръгна да затварям ръчно и то беше слязло с 5-10 пипа и реших да чакам. После и давата лимита взе, обаче не беше честно. Някой път така може да се изпусне доста печалба, ако се окаже връхче и не качи повече. ... то само го докосна де, но го докосна (първия път като не го взе)
Последна редакция от Eli2356 : 07-03-2015 на 00:16
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (07-03-2015)
Fafa (07-03-2015)
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Не съм...пу , пу, пу.
Нали затова мрънкам, че времето скапано и и валежно и се отказахме да излизаме...
Не знам защо така се получитози петък...нещо слаба организация.
Почивкааа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.