Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Основни нива на подкрепи и съпротиви се образуват около нива на фибоначи. Това е факт. Кое е първо кокошката или яйцето ...не знам. Нивата на фибоначи работят , толкова колкото и всички останали индикатори. Не трябва безрезервно да им се доверяваме, както и да ги отричамене виждаш ли че вече я преминало ......
понякога попадаш на съвпадения и си мислиш че работи ...... но щом ти върши работа ползвай го ..... нямам против .....
иначе реалната съпротива която няма нищо общо с фибо беше на 120.80 и я преминахме .....
пак казвам че за мен това е безполезна измислица
'Колега' Spekulanta , кво и туй ниво 76,6 бре? От носа ли си го изчовърка това 'ниво' на фибоначи и дали случайно не е 78,6 ? И ако е така колко меродавен е 'анализа' ти![]()
Последна редакция от wannabe : 06-03-2015 на 20:44
+10 pipsa stop.Просто днеска,не ми беше играта там..При,кивито и озито,беше по-добро.И,значително,по-евтино,като вложен капитал.
На,кое предпоследно място съм????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ва показах на кое ниво е съпротивата ...........
И пак казвам ако това ниво не издържи , очаквам да се изстреля до 126,80
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Не ва аз знам че нищо не знам ...........
Ама дай по добре да си пием пиенето и да сложим една голяма точка !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Пратете ми данните на лични и аз ще определя победителя, защото съм неутрален.
121 обаче не го удържаха?
Какво нещо е борсата - американците извадиха една фалшива данна за безработицата им и долара хвръкна до небето за 1 час. Да видим после как ще пада пак така като се окаже, че не всичко е така розово както на хартия.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz