оооооо .колега, по едно бързо . на лаф моабеткот беще , то беше
Скромно...Бива...У Филибето съм от 2дни.Издирвам една кукличка,с тъмни очила и голема уста...
Немоем ти обясним,колко сум щастлив...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (06-03-2015), Emil Enchev (06-03-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще ги слага по -надалече, за да биват стигани от курса по -рядко![]()
![]()
![]()
ПП и от друг колега съм чел, че про -тата не слагат стопове, така че май е истина![]()
Oleg (06-03-2015), Emil Enchev (06-03-2015)
Абсолютен факт е. И поради тази причина, чуеш ли някой, че сложи стоп, цената автоматично се запътва към него, щото има и много други които мислят като него. От там му идва и прозвището, че е обратен индикатор.
Ако не използва стопове, цената може изобщо да не му тръгне на минус даже, ми да
Tи да си чул хеджфондовете да използват стопове ?
Та те дори имаха доскоро единствено стратегията, купувай и дръж. Стопове няма, има само печалби !
L1914 (06-03-2015)
Даже съм забелязал, че като ми е отдолу стопа, под цената - много по-лесно го удря, ... според мен и гравитацията ни играе някакви врътки тука, ... ама да кажат и по-умните ...
Туй преди, ... преди да стана ПРО беше де, ... ама статистиката си е факт ...![]()
A не, това е невъзможно. Те форексните двойки са си навъпреки и равни по сила една на друга, така че няма как едната да дърпа повече от другата![]()
Бе незнам, кви двойки - тройки, ... ма тури на олиото един стоп отдолу под цената и само гледай ко става, ... като бяла акула към сърфист тръгва ...
Пък, ... ко бяхме на Юпитер - не ми са мисли, ... само докат си помислиш за стоп и ше ти го е отнесло, ... ей туй физиката - голямо нещо ...![]()