Може да си пада по коцкари- гледай що любовници и що деца от различни жени е навъдил
Може да си пада по коцкари- гледай що любовници и що деца от различни жени е навъдил
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Откога пък се извъдихте такова моралисти... да му се ненадява човек.......![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
masta (04-03-2015)
Откогато не се притесняваме да си постваме истинските имена и снимки във форума. Поне за мен това е така...
Плюеш Путлер за това, че се е развел с жена си - тъпата кучка, а пропускаш да споменеш какво си е развявал Боря Немцов из Москва...
Нещо май двойни стандарти, скъпа Ива...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Людмила (бивша Путина) не е тъпа кучка, а достойна жена. Не знам кое ти е дало основание да хвърляш подобна обида спрямо тази жена. Путин е бил тиранин в дома си, ама ти сигурно си пропуснал да прочетеш публикуваните с нейно съгласие откровения, които е направила по въпроса само един и последен път. Тъпото е било, че цял живот е търпяла да му ходи по гайдата и да позволява домашният диктатор да я комадори... докато и на нея не и е писнало.Откогато не се притесняваме да си постваме истинските имена и снимки във форума. Поне за мен това е така...
Плюеш Путлер за това, че се е развел с жена си - тъпата кучка, а пропускаш да споменеш какво си е развявал Боря Немцов из Москва...
Нещо май двойни стандарти, скъпа Ива...
А относно истинските имена и снимките - всеки носи отговорност за себе си. Публикувай ги, щом смяташ за целесъобразно и недей да налагаш на другите собствените си стандарти.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
опаа централата се мести ....от Позитано към Врабча 1 ..............И това е така, ама ей такива като тия подменят историята, днес за Русия, нашата също, щото имат изкривено мислене.
П.с. Да чу по новините , че за 3 март Волен е събрал най-много хора
----------![]()
jivko78 (04-03-2015)
ОК, за Людмила аз също съм чел и то не от нейните лични признания, а от тяхното семейно обкръжение и знам какви сцени и номера му е погаждала...Людмила (бивша Путина) не е тъпа кучка, а достойна жена. Не знам кое ти е дало основание да хвърляш подобна обида спрямо тази жена. Путин е бил тиранин в дома си, ама ти сигурно си пропуснал да прочетеш публикуваните с нейно съгласие откровения, които е направила по въпроса само един и последен път. Тъпото е било, че цял живот е търпяла да му ходи по гайдата и да позволява домашният диктатор да я комадори... докато и на нея не и е писнало.
А относно истинските имена и снимките - всеки носи отговорност за себе си. Публикувай ги, щом смяташ за целесъобразно и недей да налагаш на другите собствените си стандарти.
За имената и снимките си права, но аз това го метнах като доказателство за чистия ми морал по отношение на споделяното от мен във форума..![]()
ма моля ти се............вожда задава стандартите(така казва пропагандата,значи е така,точка всичко друго е неморално,упадъчно,западна пропаганда,вражеско)......все неща до болка познати от съвсем близкото минало....
![]()
ivaceda (04-03-2015)
Брейй, Маста, ми то като в братска Северна Корея, бе?! Явно натам вървим.