Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Интересно дали ще удрежат пак лихвите и ако не може да пробие дъното![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако лихвата е над 0.25 % гоня 350 пипса , ако е 0.25 % 200 пипса , ако е по-малко 100 пипса![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Tва за накъде ги гониш, че нещо не ми се връзва? .. очаква се да понижат лихвата от 2,25 на 2,00%. За изменението говориш преполагам и за движение надолу?..
Пс Сега сядам пред компа и докато ви разконспирирам кодираните изявления...
----------
Преди около месец дадох прогноза за 0,7450, не мисля чак до 0,73 да отиде... Поради една твърде елементарна техника:
пък е и доста разпродадено вече... даже от 0,7450 може да има доста отблъскване за нагоре.
[IMG]https://charts.mql5.com/7/147/audusd-mn1-**-central-clearing-2.png[/IMG]
Последна редакция от Eli2356 : 02-03-2015 на 16:15
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Neo (02-03-2015)
тъмно лилавата ти ема колко е? ако тази ема завърти посоката от горе надолу и е доминираща какво ще е движението?Tва за накъде ги гониш, че нещо не ми се връзва? .. очаква се да понижат лихвата от 2,25 на 2,00%. За изменението говориш преполагам и за движение надолу?..
Пс Сега сядам пред компа и докато ви разконспирирам кодираните изявления...
----------
Преди около месец дадох прогноза за 0,7450, не мисля чак до 0,73 да отиде... поне не и в близко бъдеще. Поради една твърде елементарна техника:
[IMG]https://charts.mql5.com/7/147/audusd-mn1-**-central-clearing-2.png[/IMG]
Тренда си е надолу и някакъв алигатор ми гласи пак за къси значи може да го пробвам.
Ако се навиеш, няма лошо - от проба не боли.(ако е с близък стоп) Моят залог засега е при кивито и то доста голям, две къси имах там от миналата седмица, едната се затвори на + днес, надявам се покрай озито да дръпне и за другата довечера или по-рано. Тук още нямам нищо, но може и да вляза в играта по някое време.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Чакам още малко да нагласи алигатора, един горен фрактал и ще рипна с къси. Имам и други отворени и ще претоваря ако до тогава нещо не затворя.