Супер, аз от продажба на линкове изкарвам парите за хостинг и домейн, а от афилейта успявам да си купувам разни джаджи от ибей. Сега стартирам нов проект, който ще печели от sms, ще видим как ще потръгне.аз имам адсенс, афилиейт програми от букмейкърски сайтове и свободни реклами на мойте сайтове, адсенса не е кой знае колко доходен на плаща разходите по сайтовете за 1 година, о тафилиейта се печели до 40% от загубите на клиенти на букмейкъра и ги харча по залози, от директните реклами събирам за едно моренце
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм сигугрен дали те разбрах правилно - продаваш линкове от твоя сайт към други уебсайтове? Ако е така, какъв пейдж ранк е сайта ти и на каква тема, за колко ги даваш линкчетата и т.н. Ако не искаш да пишеш тук, пиши ми лично![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сайта ми е с PR2 линковете са от backlinks.com и от няколко партньорски сайта. Сайта е между 500 и 800 уникални дневно. Сега трафика от него и другите ми сайтчета ще ги ползвам да препращат посетители към новия ми проект, който ще пусна до десетина дни. Единственото, което търся засега е начин за защита на авторското съдържание на новия сайт, вече имам няколко идеи за това.
Последна редакция от Estel : 14-03-2011 на 08:46
Абе хора може ли да ви попитам. Да вземем напредвид, че без да искамсъм направил на пазара 1 000 000 USD. Кво правиш казваш на брокера прати ми ги в еди коя си банка. И хоп след два дена си милионер. Трябва ли някъде да ги доказваш, че си ги изработол, плащаш ли им данък или незнам как става. Могат ли да те вкарат в затвор, че си ощетил майка България.
. Ей тва не ми е ясно. Или си правиш сметка в Швейцария и не показваш, че имаш пари в БГ. Найстина питам не се базикам. Как стоят нещата някой който знае, ако ме светне ще съм му благодарен. Благодаря ви предварително.
![]()
ако си изкарал на Форекс пазара 1 000 000 долара, те не са за сметка на Майка българия, успокой се, няма да я ощетиш![]()
Ако си гражданин на България, трябва до 31.4.(следващата година) да попълниш гражданска декларация с която декларираш колко пари си изкарал. Фирмата(брокера) с който търгуваш трябва да ти изкара документ. Даже ти ако си изкарал печалба на годишна база , брокера ти изпраща е-мейл с тази разписка която ти я представяш на данъчните.Абе хора може ли да ви попитам. Да вземем напредвид, че без да искамсъм направил на пазара 1 000 000 USD. Кво правиш казваш на брокера прати ми ги в еди коя си банка. И хоп след два дена си милионер. Трябва ли някъде да ги доказваш, че си ги изработол, плащаш ли им данък или незнам как става. Могат ли да те вкарат в затвор, че си ощетил майка България.
. Ей тва не ми е ясно. Или си правиш сметка в Швейцария и не показваш, че имаш пари в БГ. Найстина питам не се базикам. Как стоят нещата някой който знае, ако ме светне ще съм му благодарен. Благодаря ви предварително.
И след това плащаш 10% данък и си чист като капка.
Като България е държавата с най нисък такъв данък.
Но ако изкараш 1 милион, има счетоводни врътки с които да си намалиш данъка. Регистрираш фирма и там правиш разходи и т.н.
Но принципно ако си частно лице само попълваш ГДД,
ПС:
ако послушаш plovcity , глобата за непопълване на ГДД е умопомрачителна, а на всичкото отгоре за 1 милион може и в затвора да те вкарат![]()
Благодаря ви за бързите отговори. Още не съм изкарал, но се надявам в близко бъдеще. Пожелавам на всеки същото.![]()
Повече информация, Деклариране на доходи. Надявам се, че съм бил полезен от гледна точка на Правото :PАбе хора може ли да ви попитам. Да вземем напредвид, че без да искамсъм направил на пазара 1 000 000 USD. Кво правиш казваш на брокера прати ми ги в еди коя си банка. И хоп след два дена си милионер. Трябва ли някъде да ги доказваш, че си ги изработол, плащаш ли им данък или незнам как става. Могат ли да те вкарат в затвор, че си ощетил майка България.
привилидж ти ма разби. Утре ще чета закона. Че от Елана ме карат да подавам декларация и счетоводителката ми казва че трябвало.
Пък в това което си постнал ясно пише че не трябва. Е сега стана мазало.