не е толкоз страшно, вервай ми ...два пъти съм го минала и съм оцеляла
като видиш резултата и забравяш ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е те стават, щото не са усетили женско когато е трябвало
Ти го вкарай в бардака още кога е на 12-13години, ко сам не е успял да види за кво става въпрос, па да видим ще стане ли идиотче.
Но момиченцата са готини много. На мен кучетата ми винаги са били женски![]()
Къде да ги търсим Фафле ? Те намират ли се читави екземпляри ?
То това да не е като на щанд в супермаркет
Че даже и там може да има греди.
Режеш една, тя червива, режеш втора, тя натъртена, режеш трета, тя гнила, режеш четвърта, тя пък презряла...въобщеее, карай си най-добре на обелено и вече нарязано и сервирано и не се занимавай с глупости
Не мога да се позная от няколко дни![]()
Сичките са от един дол дренкиКъде да ги търсим Фафле ? Те намират ли се читави екземпляри ?
То това да не е като на щанд в супермаркет
Че даже и там може да има греди.
Режеш една, тя червива, режеш втора, тя натъртена, режеш трета, тя гнила, режеш четвърта, тя пък презряла...въобщеее, карай си най-добре на обелено и вече нарязано и сервирано и не се занимавай с глупости
Не мога да се позная от няколко дниАко не е едно ше е друго.Пигмалион не си, та да си направиш по твой вкус
Затва стискай зъби и прави компромиси. .....
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пичове, тази тема не се кредитира с бонус. Това първо!
Второ - в нея аз ще си изнасям инфо за сделките и модераторите ще следят дали всичко е по правилата.
Поне ще видят, че не аз съм подлял толкова вода, но ви моля да си преместите разговора другаде, защото аз смятам да се боря за победа в този конкурс, а вие
така определено ще ми попречите да си изпълня всички условия.
Може ли всред всичката вода.......една капка УВАЖЕНИЕ!?![]()
И това какво иска да ти покаже ?Пичове, тази тема не се кредитира с бонус. Това първо!
Че уважавай си ни, кой ти пречи ?Може ли всред всичката вода.......една капка УВАЖЕНИЕ!?![]()
Да не си сменил шаркът с нещо по-силно ???![]()
![]()
На крива ракета .............................![]()
Оф, ... ТЯ кат та барне - дърпаш-недърпаш - заминаваш, ... туй с дърпането, е като оня, дето от под леглото питал кой е мъжът в къщата ...
Кофти, ... ама това е суровата истина ...
Ей, Пенмане, що у фрии зоната регна темата бе, ... глей как ни прецакваш ... Отиде ми един час форумна активност на вятъра ... Дължиш ми $10, ... с лихвите е сумата ...![]()