е то ако са толкова много колкото си мисля , то тогава ще ги дадеш други да ги управляват , а ти само ще караш - яхтатаГрешиш - правенето на пари никога не е скучно занимание -особенно ако направените пари са много!!!!![]()
е то ако са толкова много колкото си мисля , то тогава ще ги дадеш други да ги управляват , а ти само ще караш - яхтатаГрешиш - правенето на пари никога не е скучно занимание -особенно ако направените пари са много!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Демо не съм "разцъквал" от както търгувам с реални пари. В началото ми беше интересно, но сега не бих се занимавал с такава глупост.
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми много ясно, сега вече си решил да вадиш пари, не само някакви илюзии на демо.
Усилието е същото, но времето е изгубено. Защото не са спечелени истински пари.
![]()
![]()
![]()
спестена е истинската загуба и поуката от нея , в крайна сметка , котлона е сложен и ярето е на негоУсилието е същото, но времето е изгубено. Защото не са спечелени истински пари.![]()
Както са казва експериментите трябва да се правят на демо сметка, всяко работещо нещо да не се променя на реална.
Експериментите могат да се правят и на реална сметка, но с минимални обеми. За да има полза от един екперимент са нужни голям брой сделки. За да има представителност. Но така се губи много време на демото, пък и дисциплината не е същата.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Важното е да се правят пари, апък коя стратегия ще ползва всеки решава.