Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и защо трябва да има тест на дъното ? задължително ли е ? аз не мисля , не че не е възможноТест на дъното на 1.10 , а за пробив вече не мога да прогнозирам , все пак се водя по анализи а не по кълбо и кафе
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми то не е задължително, ама без прогнози и анализи как да стане. Всеки си преценя вече дали ще изтъргува и рискува дадения анализ или не.
Ами ако няма тест , тогава този пробив малко се обезсмисля . а и както казах по-рано , има много чакащи къси от 1.10 при достигането му ще се активират супер много продажби и това направо ще я изпрати даже и на 1.09 до края на март
Утре незнам дали ще успее, но в началото на март може и да си направи ново дъно. Друг е въпроса докъде ще стигне.
хм...сега за кой пробив говориш , за днешният ли ?за него предполагам , но това не пречи на пазара да върне пробива ...Ами ако няма тест , тогава този пробив малко се обезсмисля . а и както казах по-рано , има много чакащи къси от 1.10 при достигането му ще се активират супер много продажби и това направо ще я изпрати даже и на 1.09 до края на март
иначе има логика в това което пишеш , колкото до теста на дъното ( ако стане ) не е ясно там какво ще се получи , аз все пак си мисля , че спад до 1,05 е възможен
А и аз теста го слагам на седмична , даже и на месечна , но тест ще има 100 % дали ще пробие или не вече не знам
ехххА и аз теста го слагам на седмична , даже и на месечна , но тест ще има 100 % дали ще пробие или не вече не знам
нищо лично ама и аз ако можех да съм сигурен на 100 процента...охооо ,
...ако знам със сигурност че ще направи тест , да съм забравил вече какво е форекс...
Ами да по принцип и ти си прав , но има неща които просто трябва да станат и стават , нищо не се случва случайно на този пазар , ако се научиш да четеш между редовете ти се отваря доста повече самоувереността![]()
Еми точно това е, че едни са интрадей, пък други дългосрочно. Аз лично не мога да кажа отсега утре какво ще стане или другата седмица. Обаче това не значи, че не мога да имам дългосрочна сделка плюс интрадей търговия с друга сметка. В случая аз не знам кой ден ще стане пробива и ще чакам. Докато интрадей можеш също да си правиш печалби и да ги затваряш. Но идеята за местенето на стоп на плюс е най-добра според мен.хм...сега за кой пробив говориш , за днешният ли ?за него предполагам , но това не пречи на пазара да върне пробива ...
иначе има логика в това което пишеш , колкото до теста на дъното ( ако стане ) не е ясно там какво ще се получи , аз все пак си мисля , че спад до 1,05 е възможен