Купвате те ли йофтино ози....по-йофтино,мислим....немаааа а стане....
///////////////////////////////////////////
Купвате те ли йофтино ози....по-йофтино,мислим....немаааа а стане....
///////////////////////////////////////////
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Евро/ауд пада доста, дали тук ще продължи падането или долара ще последва и еврото ...
Тук,късметлийската монета,ми вика...купвай...
И,пак жъ послушам D-12.....жъ,чакам и лифоточки,жъ сбирам...Лифар,жъ ставам....
Мъ,пъ и тука,мое а бръкам...луеле мале,колко съм сбръкан...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се притеснявай, някои успешно те догонваме.Аз някои път сама си се чудя после на бисерите, дето съм изръсила.
Аз тука нали си бях купила билетчета за влакчето за надолу от върха снощи. Обаче бях до първата спирка като беше запланувано, а то още доста пропътувало днес... видя ли че има доста надежда и за късите? Даже ми надмина очакванията...
[IMG]https://charts.mql5.com/7/120/audusd-d1-**-central-clearing.png[/IMG]
----------
За сметка на това като запазиха лихвите на кивито на два пъти въпросното потъна в дън земя и двата пъти.- това са най-откачените валути, които съм виждала.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Мъ, туй убафото на тез девойки е...мноо съ врътливи,мъ пъ убава лифа,дават...
Кут,бонукс на бонукса,ти идва.
Бравос..Ели..все,тъй,да ги мачкаш...![]()
Eli2356 (26-02-2015)
Моите сметки са безлихвени. Особено отакто веднъж от много тарикатлък покрай лихвата на мексиканското песо, вместо да спечеля накрая ми фалира сметката, реших че няма смисъл да печеля от лихви. Това беше на Делтасток навремето де.
Мерси, де факто обаче много не го смачках, само познах и нагорето и надолето, а хванах 1/3 от познатото, ама карай.... няма да се бесим я.. новозеландеца ми създаде проблеми вчера и днес, та затова тук не посмях да пипам много - бях скъсила на него с много голям обем и допуснах да тръгне срещу мен, но сега вече се пооправиха нещата. Обаче ми се поизправи косата по едно време - без термо преса.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Me4oBikov (26-02-2015)
Сипи си,една чашка аперитивче...и отмаряй...
1/3 си е добра заработка,от нищо или избити зъбки и нерви лабави...
Наздраве,за поредният хубав ден...![]()
Така си е - по-добре малък +, отколкото минус.
Нещо малко съм болна като че ли, по-точно в процес на разболяване... грип сигурно. Но може да послушам съвета ти, за проба как ще ми се отрази, обаче и както ми се спи, май ще ме отсече направо и няма да мога да видя новината за кивито след 1 час, че още си държа късите там... вече на лек плюс.Наздраве все пак де.
![]()