Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Спокойно, след 1:30 ч. може...
В друга фото сесия ги имаше и с бебето.
Предполагам, че и на тях не им е приятно, но всичко е за пари.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми точно това клипче щеше да им донесе най-много пари. То на най-безизвестни такива клипчета им носят пари, та на тях... Щом има кой да им гледа и даже плаща за битовите пози, какво остава за това клипче - не знам защо са го пропуснали? Нищо - следващия път дано се сетят.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
На мен не ми е симпатичен, но от гледна точка на нежния пол може и да представлява интерес.Ми точно това клипче щеше да им донесе най-много пари. То на най-безизвестни такива клипчета им носят пари, та на тях... Щом има кой да им гледа и даже плаща за битовите пози, какво остава за това клипче - не знам защо са го пропуснали? Нищо - следващия път дано се сетят.
Ели, новините в 2:30 ли чакаш?
Не, обаче имах малко друга работа, а и тук се разписах нещо по никое време.... и то като гледам май ги дочаках без да искам.
От гледна точка на нежния пол може да представлява интерес за някои с определен умствен капацитет, дето си нямат друга работа, освен да воайорстват в чуждите лични животи... нещо като баба Пенка от Горно Нанадолнище. За мен лично Кличко, а и който и да било известен персон не представлява никакъв интерес, както и личния им живот. Виж професионалния - може би да. Но личната показност ми изглежда... хайде да не ги обиждам много: най-малкото безсмислена и смешна.
Последна редакция от Eli2356 : 26-02-2015 на 02:38
За мен загубата се помни много по-трайно от колкото печалбата
Доста черноглед възглед, Нео. Но с тия ти черни очила как иначе... (поне такива ми изглеждат на аватара ти); с какъв стимул ще продължиш напред не знам.
Хайде, дочаках точно това, което очаквах от новините в 2:30 - ще го помня до утре!... Друго засега не ми идва наум... Лека, приятна и доходна на оставащите.
![]()
Лека и от мен, но ако някой остава и след 2:30 ч., най-вероятно не е от нашия часови пояс.Доста черноглед възглед, Нео. Но с тия ти черни очила как иначе... (поне такива ми изглеждат на аватара ти); с какъв стимул ще продължиш напред не знам.
Хайде, дочаках точно това, което очаквах от новините в 2:30 - ще го помня до утре!... Друго засега не ми идва наум... Лека, приятна и доходна на оставащите.
(Bibco, знам че четеш)![]()
Работата е там че когато печелиш идва момента в който се чувстваш всемогъщ ( не ми казвай че не е така защото всеки го е изпитал ) , а големите загуби те учат каква грешка да не допускаш втори път , за мен поуките от загубите те правят по-добър трейдър , или поне по-подготвен , а и човешкия мозък е програмиран да помни грешките за да не ги повтаря , веднъж като се опиташ да хванеш огъня и се опариш , ще знаеш да не пипаш пак![]()