Пп..Да взема да ти пратя снимка...като ти залипсвам да гледаш
/Силата ме изпреварил/
Пп..Да взема да ти пратя снимка...като ти залипсвам да гледаш
/Силата ме изпреварил/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (25-02-2015)
тука ситуацията е по интересна от колкото при валутите ...... тука има раздвижване , а там рейндж ....... които търгува акции е добре
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чел съм,чел съмЧел недочел си
Не търгувайте в рейндж, когато не сте наясно какво да правите
Има огромна разлика.
А двусмислиците му идват от факта, че той по принцип не систематизира информацията в използваем вид и поради тази причина, винаги ще имаш причина както за сел, така и за бай.
За да я направиш използваема, ще требе отделно да се потрудиш и да видиш кога сетъпа за бай, всъщност е по-добре да не бъде взет, и кога сигналът за сел, всъщност води до загуба.
Ма това след тест на няколко хиляди сделки, и то само за да имаш представа, дали това което си си наумил че ще печели, наистина може да го прави
Ама по-добре това, че ти знаеш ли какво е да работиш на конвейр ?
И аз не знам, но ме плаши като се замисля....няма смисъл да се остроумничи, миналата година сам видя реалноста, а сега я отричаш
Ограничаването с четенето само на Ал Брукс е много гряшно...половината неща ги е преписвал![]()
то стана 'кат другарски съд.................... ПА си требе, ма я не обичам да седя на един крак
а че е плагиатствал . се знае.