Да това и аз съм го чел в историята и от там им идва омразатаИма както много назад в историята, така и в последните стотина години....
За радост на ушите/в случая - очите/на Маста ще кажа, че украинците винаги са били подтискани от руснаците по време на империята, а по времето на СССР доста много голями злини също така са им нанесли и комунистите, управлявани от Кремъл.
В същото време те претедират, че самата Русия е започнала като държава от Украйна, защото там е била Киевкая Русь - първото руско царство, така че кашата е подобна нашта с македонците...Само дето нас македонците не ни разделя и религията, защото при хохолите част от украинския народ са католици от това, че дълго време са били в състава на Полското кралство...Ние пък си имаме помаците от това че дълго време сме били под турско...как го наричат сега незнам.....
Това е много накратко и много упростено...
и е малко не разбираемо понеже имат общ произход, може разделението да е започнало от католици и православни![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не си в грешка , така е - не ги обичат много , много - разбира се има и изключенияаз като цяло заключавам, че украинците всъщност мразят руснаците.. ако греша поправете ме..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
няма как да знаеш това , в крайна сметка ще се случи онова което големите решатаз тогава не виждам вариант в който вече ще се върне про-руско правителство на власт.. освен ако не се постави със военна сила..
Естествено, че ще пропускаш, а избити и изгорени хора в Одеса и тях ли Кремъл ги режисира- параноята ти и омразата ти към Кремъл е нездравословно, но за пореден път ще го напиша, ме си готов от същата тая Русия тук да дращиш за кинтии не случайно я пропускам..........какъв бунт,какви пет лефа.........тоз "бунт" беше от хора (военни)пратени от Кремъл ..........и продължаваш да бълваш тиражираната пропагандна лъжа за бунт на населението..........а това за техниката,ми то според тебе излезе че по руската граница е имало струпана техника за нахлуване в Русия..........пък уж били един народ,нали бяха една държава...........все едно по нашата граница с Македония да е струпана толкова бронетехника и катюши ..........ако не беше жалко за избитите хора,щеше да е смешно,от демагогията и лъжите.........
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Една държава бяха и ако си бяха останали сигурно нямаше да се стигне до тук аз си мисля ,че на някого му пречеше и това е действителноста в момента
точно така,но там хората не се поддадоха на провокацията....и слава Богу..........
а дращя тука понеже и вие тука дращите и няма как по друг начин да ви разобличавам лъжите и безочието..................
Типично по Боковски винаги друг е виновен, принципно ги мразим руснаците, но винаги ще вземем някой лев от тях, за което другите са виновни![]()
е хубаво......не ща парите.......ама кажи как да ти отговарям,като и двамата сме във форума...........
Като нещеш парите що пишеш тук- има хиляди места където може да изказваш личното си мнение, ама не са платени