wannabe (20-02-2015), REDA (20-02-2015), masta (20-02-2015), toranagasan (20-02-2015)
РЕДА има къси чак от 1,15138, 1,14777, 1,14555, 1,14333 и са
т.н. ИЗВЪНРЕДНИ къси за уважение на ТРЕНДА, а
инък си ги чакам за 25 пипа.
но днеска БАБА МЕЦА, ако нареди 1,12666 ще ги
приключвам, че ми омртъзнаха !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (20-02-2015)
У-у-у-у-у-у-у
Ти затова си курназ !!! БРАВО !!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!
Иначе днеска няма какво да ти обяснявам...ПОСОКАТА беше повече от кристална, ама цял ден биха през пръститеПак орибрахме де....не се оплаквам
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (20-02-2015)
Аз пък искам с последните 10 лотчета да хвана 10 фигури, чак около 1.04 да спрем.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (20-02-2015), babaMETZA (20-02-2015), КинО (20-02-2015), toranagasan (20-02-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сутринта ставам,викам гърците днес клякат,еврото излита и аз на печалба!Да,ама не!Добре че бързо ми взе стопа на дългото,че да се събудя и да се избия.Можеше и печалба да има,ама айде!![]()
Бачооооо, все ме гризе едно чувство, че няма да ни оставят надолу и ще направят още един вътък нагоре с малък нов връх около 1.15.
Прекалено е чисто, да ни пуснат просто така.
С тез толкова много къси, да не останеш накрая с на геврека ...............
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Кви чувства бре кви емоции това не ви ли вредно за форекса
Ми къде остана кристално чистото и ясно процедуриране![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
чувствително се усеща колко сте чувствителни.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....