часовата както е офитилена отдоле дъл нема да подпали ракетата най сетне.....или че си остане в ренджа....
![]()
часовата както е офитилена отдоле дъл нема да подпали ракетата най сетне.....или че си остане в ренджа....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Баси скуката е било днес. Все едно съм знаел да заеба пазара и да отскоча до Солун на кафе и пазар![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добрЮтро . язе па си пии кайвето у барЦата и си купии ланец на метър жлЪт / силата ма сфеТна че са по ефтини/ ходии с гоУфу
----------
благодарско сила
...ша та черпавам..... могу ми тича на потинга марка''адиБас'' с черти отстрани е..........
Дубру Ютру.....
Да,ти е честит ланецо...мъ да не забрайш и лачените чепици с пискюли на бос крак,шушляка и тъмни очила Рийбцан...
Язе,ще празнувам Китайската Нова година....три дни....
НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ВАС......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аааа .чипика е с върви и е от свинска кожа , нещавена . дедо ми каза че ша ма изкара берем 10 годин у залата. вече младежта там са събирала . нема мегдане вече
Само на мен ли ми се привижда двоен връх на 10980 на 1ч ?
Аз по-скромничко се целя. Някъде 10850Още нищо не съм правил обаче. Чакам да мине 10ч.
Добро ви утро
Днес ще отскочим до някоя южна страна щото тук стана много студено
Мечкоборецо аз нямах късмета да съм пред компа снощи и не успях да намажа от никъде
Дано си напълнил торбатаВиж главния машенист ланец си е взел а ние ???????????