2015 Г - 1989 Г = 26 години дестабилизация
Виновни и тогава и сега са международния и глобален еврейски англо -американски капитал ,който подкупи бившите структури на КГБ и нашата ДС
Вкара ги в политическата власт и до днес им плаща за качественото предателство
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Е това е,много правилно вкара ги в политическата власт плаща им и така може и още 26 години да изкарат ако остане държава де
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отдоста време вече сме държава със затихващи функции, сега остатъците от трапезата и след тях и потоп
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз пък чакам да почнат да строят в Белене новите реактори с бързи неутрони че хем са по мънички хем и по рентабилни
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Чакай, и аз чаках да ми падне газта след срива на борсите, ама нъцки грам не ми намаляха сметките даже ми дигнаха таксата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Господ здраве да ти дава на теб и на Путин, че не ни изоставя
На този етап дали е възможно и от ЕС да ни подкрепят или по традиция ще ни забият нож???
хубави слова , но едва ли господ е българинГоспод здраве да ти дава на теб и на Путин, че не ни изоставя
На този етап дали е възможно и от ЕС да ни подкрепят или по традиция ще ни забият нож???
а Путин каза ,че нова ТРЪБА ще сложи за България![]()