Ау, направо ще се почустваме пренебрегнати, че не ни е оказана тази чест
Ау, направо ще се почустваме пренебрегнати, че не ни е оказана тази чест
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Емо ,той Дизела я отговори я не, че май му много нарастна работата от както стана администраторНикога не е имало разписано такова ограничение. Никога.
Просто след патардията, която им вдигнах с моите сметки, си го признаха и официално ...
----------
Пак плещиш глупости ... И не само, че плещиш едно към гьотере, но по-лошото е, че ще подлъжеш някой, дето не те знае що за типаж си ...
Търгувам с три таман, ... не с две, ... и нямам проблеми ...
Оставям на острия ти ум да стигне до извода - защо ... ?
Когато очевидно нямаш хабер от нещо и си траеш, то поне не ставаш смешен, ... ако има някакво значение за теб, ... разбира се ...
Забрави едно време гладните години ,ама де де
Я кажи адреса ако го знаеш или някой други ако го знае на руското бонусно форумче
Като остане време ще ги пробвам и тях![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
malivatha66 (16-02-2015)
Кой е ивобос и що трябва да сме запознати с тоз ник, че аз нещо пак не съм разбрала явно
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
да това ми е ясно ама беше преди няколко денаама да внимаваме ние да не попаднеме в тоя списък че ще се чудиме какво да правиме
![]()
Сакси, ето го форума ...: https://forexdengi.com/, нямаш проблем да си откриеш там профил и прикачиш сметка, но имаше някакви особености от къде ще получаваш бонуса, от кой форум имам предвид ... Имаше го някъде разписано, като правила, когато ги въведоха тези промени ... Моя съвет е да не се занимаваш с това, няма какво да спечелиш от цялата работа, ... само може да се нахендриш на някоя тояга ...
Аз бая зор видях, докато успея да накарам админите там да ме изтрият, ... затова ти го казвам от личен опит, ... щото там имах регистрация доста по-преди да се регна тук ...
saxsten (19-02-2015)
Изпуснала сиА и новата му тема е "кастрирана" от Дизела
ивобос му е ника от другия форум и Бенчовото състезание. Докато беше на челните позиции се хвалеше във всяка една тема, че е той, но след КОЛеца почна да се отрича от думите си - циркът беше голям, но за жалост темата е "почистена"
![]()
![]()
Малииии, ... къв индик намерих - ураган прибыли, ... почнах го, ... е ся ...![]()