и в петък така беше зарейнджила и днес още по вече въобще не дава подсказка накъде е се насочи към минимума или максимума на петъчната свещ![]()
и в петък така беше зарейнджила и днес още по вече въобще не дава подсказка накъде е се насочи към минимума или максимума на петъчната свещ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Специално за тези без идея и за голямо съжаление на апърите. Още в петък го показах
[IMG]https://charts.mql5.com/7/23/eurjpy-h1-vantage-**-uk.png[/IMG]
----------
Мдаааааааааааааааааааам,
А някой карат кооооооооооооолелоооооооо ооооооооо
[IMG]https://charts.mql5.com/7/24/eurjpy-h1-vantage-**-uk.png[/IMG]
Някой ? От промоцията ?
Последна редакция от wannabe : 16-02-2015 на 15:57
jivko78 (16-02-2015), INedelchev (16-02-2015), fxg (16-02-2015), Eli2356 (16-02-2015)
Гърците пак са се закучили и резултата е налице и еврака си пада...все нещо не им отърва
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Цял ден се чуди
и накрая си хвана посоката ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
С риск да заприличам на Дизела, дето докато еврото си падаше, той викаше занагоре и някои други подобни, скромно ще споделя, че надеждата за нов връх тук никак не е отминала.Връх над миналоседмичния имам предвид.
Все пак: Честито на поспечелилите от днешната промоция!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (17-02-2015)
Нов връх е възможен естествено. Аз обаче не гледам толкова далече, а това беше фигура на 4ч, която вече даде дори повече от таргета.С риск да заприличам на Дизела, дето докато еврото си падаше, той викаше занагоре и някои други подобни, скромно ще споделя, че надеждата за нов връх тук никак не е отминала.Връх над миналоседмичния имам предвид.
Бе и аз го видях още снощи че шсе сили надолу днес, ма не ми се занимаваше... имах си други задачи. А и да не изневерявам на двете ми дълги тук, малко на загуба - ама ще почакам още малко да видим сабята какво ще покаже по-натам...
Иначе имам къси CAD/JPY и USD/JPY, обаче там пълна излагация днес, не помръднаха почти.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
мен лично ме съмнява да видим нов връхС риск да заприличам на Дизела, дето докато еврото си падаше, той викаше занагоре и някои други подобни, скромно ще споделя, че надеждата за нов връх тук никак не е отминала.Връх над миналоседмичния имам предвид.
имаме даже пробита възходяща тренд линия на седмична, което предполага, че тренда доста вероятно да се е обърнал