Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е щом не си готов това какво означаваа не съм писал , че ще се срива) няма такова нещо аз за паритет не пиша
) други може , но не и аз
Ако ГО СТИГНЕМ - добре , но..и трябва да се задържи пазара там , а не само да го удари за ден - два ..
както и да е , но никога не съм писал , че еврото ще се срива , виж на една корекция съм готов да заложа , но не сега)
аз гледам нещо няма сила да се надигне
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз в сегашната въпросителна ситуация мисля че най-правилното действие е да се остави една дълга на + с нулев стоп и да се чака. Това като генерален план на действие де... не само тук и сега. Обаче аз моите вече всичките ги затворих, а трябваше една от ниското да оставя - жертвена - на принципа или много или нищо.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
абе за дълги е по - голямата графика , но селнах аз стоп 4 пипа да видиме щом не си готов това какво означавааз гледам нещо няма сила да се надигне![]()
Всичко започна още вчера. Един колега каза да не обръщаме внимание на срещата около гръцкия дълг а да си гледаме графиката
Попитах какво да гледам на графиката вчера беше съвсем тесен реиндж и аз нищо не виждах. Отговори ми днес след 15.30 ч. било имало сигнал за дълги но пазара вече беше 1.1390...
Голяма помощ![]()
И аз затворих всичко на около 80 пипа профит. Въпреки , че смятам 1,15 още утре да се види. Сутринта ще го мисля.Аз в сегашната въпросителна ситуация мисля че най-правилното действие е да се остави една дълга на + с нулев стоп и да се чака. Това като генерален план на действие де... не само тук и сега. Обаче аз моите вече всичките ги затворих, а трябваше една от ниското да оставя - жертвена.
..........НЕ СЪМ АЗ.....макар това което пишеш да се отнася от части и за менВсичко започна още вчера. Един колега каза да не обръщаме внимание на срещата около гръцкия дълг а да си гледаме графиката
Попитах какво да гледам на графиката вчера беше съвсем тесен реиндж и аз нищо не виждах. Отговори ми днес след 15.30 ч. било имало сигнал за дълги но пазара вече беше 1.1390...
Голяма помощ
Дано си изкарал пари , ако не си - друг път !
Аз за какво мислиш съм укъсила дългосрочно евро/паунд? Поне технически там е много за надолу. Пък може и на практика да стане така. Към половината спад мина вече де... но още толкова остава според мен.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
malivatha66 (12-02-2015)