ох, лелеее ...като прочетох какво става нагоре из темите и съм втрещена
а мен още си ме държи поезията
ох, лелеее ...като прочетох какво става нагоре из темите и съм втрещена
а мен още си ме държи поезията
Последна редакция от albagpipe : 09-02-2015 на 09:05
от изкуството по - силно оръжие - нямаох, лелеее ...като прочетох какво става нагоре из темите и съм втрещена
а мен още си ме държи поезията..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (08-02-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (11-02-2015)
потапяш се , а ? ..като Натовска подводницаХайде време е за трайно изчезване
Надявам се добре да си заредила акумулаторите , ако се наложи може пак да изплуваш , макар тези води напоследък да са доста враждебни
( разбираш за какво иде реч )![]()
Наистина някои неща се получиха втрещяващи, но гледам са ги затрили за щастие. Аз си позволих да се намеся точно защото много ме дразнят такива грозни и безсмислени изказвания (макар и доста време да ги търпях) ... особено ако и аз съм на вълна поезия.
Последна редакция от Eli2356 : 09-02-2015 на 21:52
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не съм гледала какво са затрили, нямам желание и време да ровя ...но гледам - месечния бонус ми намалял ...т.е - изтрити са дори добрите думи, които написах
(покрай сухото и суровото)
Чудя се пък лошотията дето се ръси с каква цел е ...нооооооо най-гнусно ми е докладване на модератора и крещенето (писане на Caps Lock)
Винаги съм се гнусяла от доносници, мислейки се за свещени крави...![]()
Аз знам само, че някои си чесаха езика тук почти една година без да кажат абсолютно нищо смислено, да не говорим на тема форекс, междувременно ептен изперкаха, оливайки се във все по-гръмки самовъзхвалявания и параноично-вулгарно плюване на всичко дето леко не им ръкопляска - макар да не се знае точно на какво, тъй като нищо конкретно и смислено не (по)казаха, освен вижте ме колко съм велик, ше ви покажа среден пръст, ше ви напсувам, аре у лево и пр. олигофрении,, повтаряни като развалена грамофонна плоча...Не съм гледала какво са затрили, нямам желание и време да ровя ...но гледам - месечния бонус ми намалял ...т.е - изтрити са дори добрите думи, които написах
(покрай сухото и суровото)
Чудя се пък лошотията дето се ръси с каква цел е ...нооооооо най-гнусно ми е докладване на модератора и крещенето (писане на Caps Lock)
Винаги съм се гнусяла от доносници, мислейки се за свещени крави...
![]()
![]()
а пък други май прихванаха от тях .... кому е нужно всичко това?
Последна редакция от Eli2356 : 10-02-2015 на 14:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Бионсе с бижута за 10 млн. долара на наградите Грами
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Bionse-s-bizhu...id-134662.html
Мен ми приличат като от близкия китайски магазин, но друго си е да знаеш че са за 10 млн. долара.Бионсе с бижута за 10 млн. долара на наградите Грами
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Bionse-s-bizhu...id-134662.htmlАпропо: успокоих се, имам доста такива с лека разлика в цената.
Да отблежа само че май е и с изкуствен маникюр... имам набито око за тия неща (и собствен опит)...можеше само да е в лееко розов нюанс, че много умряло така....
Виж сега как Албето май се отчая от форумните трагикомедии и пак се скри...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 11-02-2015 на 00:28
Не съм се отчаяла, Ели ...и време нямам ...било е къде къде по зле във Форума ...и то защото ми пукаше тогава...
Сега е друго. Минавам, заминавам ...поддържам си просто бонусната сметка с по 10-15 долара месечно ...и те така
Хайде, че съм втора смяна ...а вечер не ми е форум като се прибера![]()