Няма лошо,Ефчонка,че тя неопорочената жена жена ли е всъщност?Само недей да се раздаваш много,че ний мъжете само това чакаме.
п.п.Таз КАКА200 на Н1 ем проклета,ем неопорочена още.Не съ дава и туйто.Другия вариант е едно смотано нещастно фибо на М5 да прави тез въртели
![]()
Фибо....мибо....грънци
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пенчев , незнам що чакаш на къси ...Няма лошо,Ефчонка,че тя неопорочената жена жена ли е всъщност?Само недей да се раздаваш много,че ний мъжете само това чакаме.
п.п.Таз КАКА200 на Н1 ем проклета,ем неопорочена още.Не съ дава и туйто.Другия вариант е едно смотано нещастно фибо на М5 да прави тез въртели
на 4 часа има една тренд линийка дето сега я я клъвнахме и дадохме заявка че ще я прегазим сега лъвът се готви за скок ...само да видим кога ще е прегазването ...
п.п. пък знае ли човек може да не стигнат силите и да слезе да акумулира ...![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Пенчев (29-06-2012)
Ефче щя пуснеш ли една картинка, че и аз гледам един ТЛ на 4Н ама при мен все още не ни клъвната ни нищоили ти ги пускаш ТЛ като Фицката, през тялото не през сянката на свеща.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Джиджи , да така я пускам ..когато е на малък фрейм я пускам по сянката но когато е на голям, от връх към тялото, защото от времевите рамки се получава изкривяване на информацията...поне за мен ..етонапример тук съм я пуснала на дневна през тялото но снимах 4часа за да се види по добре и виж къде минава през сянката .., но това че дори е на двевна което малко разтяга събитията
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
GGBG (29-06-2012)
Чакам аз ,щото след опиянението на нощта идва отрезвяващия шамар на утрото.Пенчев , незнам що чакаш на къси ...на 4 часа има една тренд линийка дето сега я я клъвнахме и дадохме заявка че ще я прегазим сега лъвът се готви за скок ...само да видим кога ще е прегазването ...
п.п. пък знае ли човек може да не стигнат силите и да слезе да акумулира ...Не ти ли се е случвало?Опулваш се и си казваш:,,Боже,какво съм направил/а снощи?!"
Испанския и италианския дълг на вторичния пазар като че ли завъртяха посоката и пак взеха да поскъпват.
п.п.Devil`s number-6.666 %&
http://www.bloomberg.com/quote/GSPG10YR:IND
Фибо....мибо....грънци
Всъщтност си прав ,защото аз бих удължила само след затваряне над тренд линията и входа ми ще е при теста и ..до тогава могат да се вземат едни пипове до моята последна жълта ако реши да тества ,преди да пробие качествено синята , но това е доста голям времеви отрязък и за мен е само определяне на посоката ..в този диапазон може да се изтърмъчи много и в двете посоки![]()
гейша -философ
Така и предположих, тия жълтите всичките ли са тренд линии или е нещо другоДжиджи , да така я пускам ..когато е на малък фрейм я пускам по сянката но когато е на голям, от връх към тялото, защото от времевите рамки се получава изкривяване на информацията...поне за мен ..етонапример тук съм я пуснала на дневна през тялото но снимах 4часа за да се види по добре и виж къде минава през сянката .., но това че дори е на двевна което малко разтяга събитията![]()