Много назад е минал в класирането за съжаление ,
явно вчера по новините е бил в грешната посока![]()
Много назад е минал в класирането за съжаление ,
явно вчера по новините е бил в грешната посока![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И аз това забелязвам. А е странно. Още повече, че форекса доста го рекламират дори по телевизията.
Пред имаше форуми където се пишеше денонощно и при това без бонуси. Сега тук никой не пише от 00 до 9 часа.
А често има новини и силни движения, които си трува да се коментират.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма как денонощно да се следи пазара и да се търгува ,
затова сигурно никой не пише по нощите .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Е то това е от часовата разлика![]()
разбираемо е![]()
Ти имаш проблем... Не може да се виси денонощно пред мониторите. Натрупва се умора , а с умората и грешки. Затова и зануляваш постоянно . Щото не знаеш кога да спреш, кога да почиваш и кога да си седиш на ръцете .И аз това забелязвам. А е странно. Още повече, че форекса доста го рекламират дори по телевизията.
Пред имаше форуми където се пишеше денонощно и при това без бонуси. Сега тук никой не пише от 00 до 9 часа.
А често има новини и силни движения, които си трува да се коментират.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Факт е , че преди се пишеше денонощно в много форуми за форекс, а и по-други теми.
Хората бяха по-открити и доверчиви. Дори сме си разменяли координати и телефони, виждали сме се на живо.
Сега се чувства прикритост и се стига до лицемерие и евтино манипулиране.![]()
Като си седи на ръцете как ще хване всеки възможен пип ???![]()
И аз съм му казвал (и не само на него), че овъртрейдва, но той продължава, а това не е никак малък проблем![]()
Въобще не съм предполагала че толкова много хора участват по тези състезания
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark