Ели ................. 119.17............................................ ........................`ного не се надявай, че късата ми от 119,12 тамън много добре потръгна - колко е хубаво човек като влиза в платформата да се окаже на края на движението и да не се съблазнява да пуска контри преди това.НАЛИ ТИ ТРЯБВАШЕ ЕВТИН ДОЛАР ТА ДА ПОСКЪПВА ЗЛАТОТО преди 1 час бе? - и ти си една фурнаджийска лопата...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виж са, Пенман, един много елементарен съвет от мен: намери начин да виждаш нивата откъдето има вероятност да обърне. Те и с просто око се виждат често - силните подкрепи и съпротиви. Може и някакви индикатори да ползваш (например автоматични канали, дневни, седмични, фибо нива, някои важни мувинги...). най-добре ги гледай на по-големите фреймове. Пускаш сделка оттам, има 2 положения - потръгва или не потръгва, то винаги малко потръгва в началото де... слагаш близък или нулев стоп - или ще спечелиш много или нищо - толкова е просто. Ааа, да - слагаш и лимит, за предпочитане не много далечен, че колкото по си лаком, толкова по се намаляват шансовете да вземеш нещо. А и по-добре малко по малко, отколкото нищо.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
penman (06-02-2015)
Днес съм дал едно 20 стопа сигурно. И в момента губя и вече са ми останали 50 долара.Виж са, Пенман, един много елементарен съвет от мен: намери начин да виждаш нивата откъдето има вероятност да обърне. Те и с просто око се виждат често - силните подкрепи и съпротиви. Може и някакви индикатори да ползваш (например автоматични канали, дневни, седмични, фибо нива...). най-добре ги гледай на по-големите фреймове. Пускаш сделка оттам, има 2 положения - потръгва или не потръгва, то винаги малко потръгва де... слагаш близък или нулев стоп - или ще спечелиш много или нищо - толкова е просто. Ааа,да - сладаш и лимит, за предпочитане не много далечен, че колкото по си лаком, толкова по се намаляват шансовете да вземеш нещо. А и по-добре малко по малко, отколкото нищо.
Какво може да се търгува с тях? Тръгна ли на загуба при мен няма спирка до фалит....после почивка, надъхване, тръгвам добре в началото ..........и т.н.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може на Инста с малки обеми, но струва ли си е друг въпрос.
Ето сега пример на горните ми думи - виж как се заградих, междувременно и една разходка до т-маркет си направих, прибрах се като мокра кокошка (вали мокър сняг при нас), даже се изсуших и какво да видя - късата потръгнала, сложих и нулев стоп, лимита отпреди това... Явно ти куцат входовете, щом толкова много стопове си дал.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ХИТРУША ........................................... ЗАТВОРИХ дългитеМоже на Инста с минимални обеми, но струва ли си е друг въпрос.
Ето сега пример на горните ми думи - виж как се заградих, междувременно и една разходка до т-маркет си направих, прибрах се мокра като кокошка, даже се изсуших и какво да видя - късата потръгнала, сложих и нулев стоп, лимита отпреди това... Явно ти куцат входовете, щом толкова много стопове си дал.
от долу
Me4oBikov (06-02-2015)
Може и да има нещо такова за по-лесно или по различни други причини, но това въобще не значи, че не се ползват останалите поне 100 и няколко национални валути и няма отражение техния курс върху икономиката както на отделните страни, така и в световен мащаб, понеже всичко е свързано както знаеш, нито една държава не е сама за себе си. Самите САЩ живеят на гърба на други държави така да се каже с тоя огромен търговски дефицит и въобще дефицит по баланса (да видим докъде ще доведе това) .
Цената на златото и диамантите също не зависи само от състоянието в САЩ, иначе досега да е стигнало към 1000- цената отпреди кризата, нали много цъфтят напоследък... макар че и това може да стане някой ден. Това са само мои общи разсъждения на сегашния етап... Но не съм убедена, че цената на златото е изкуствено ниска - никъде няма свръх инфлацията, която би му дала евентуален тласък нагоре.
Последна редакция от Eli2356 : 06-02-2015 на 23:11
ДВА ПОСТА ПО-НАДОЛУ.............................. после ще мисля и ще се чеша по вратЪ......СЕГА 'НЕМОО
Оттам имаш къса ли? Ма как така си затворил и дългите отдолу - това твойто е супер заграждение, ако е така? Мойто значи си е най-обикновено...
Или си затвoрил там дългите?- това наистина е похвално.
![]()