Не съм го пробвал , но може да го направя провокативно да видя реакцията![]()
Ако ми е приятел по принцип не трябва да се обиди , защо ще знае че не е казано с лоши чувства![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (06-02-2015)
Аз да ти кажа съм го пробвал ..............
И да ти кажа реакцията е направо взривяваща
И този който го е написал това нещо не е сгрешил !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
В протокола НЕ ВЛИЗА посрещане на госта пред вратата...
Госта трябва да се посреща в кабинета и това, че беше посрещнат от президента и от Б.Б. точно пред вратата е знаково.
п.п. Това разбира се по ТВ Европа няма да ти го кажат и какво точно означава...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е валидно когато във вашето село си ходите на гости
къде си видял като идва официална дипломатическа делегация , домакина(както го наричаш ) да стои и да ги чака в кабинета си, онези да почукат на вратата и той да каже - да влез
А ти явно си чел протокола, ако искаш копни го тук, да го прочетем и ние
Spekulanta (06-02-2015), masta (06-02-2015)
ЖиФко аз ти цитирам коментара на дипломат.
А кои как си ходи на гости по селата е различно. В много села на гости се ходи с бутилка в ръка
п.п. Ти къде живееш ???
Коментара на дипломата който цитираш е че Дон Кери бил слаб дипломат, не пише как трябва да се посреща, защото за последното си има определени правила и етикецияспоред твоите разбирания предполагам Държавния секретар на САЩ трябва да се посреща в кафене на Централна гара, че иначе ще мине че го посрещаме като божество
А на гости аз като ходя освен ракия , нося и мезе![]()
masta (06-02-2015)
А къде живееш???Коментара на дипломата който цитираш е че Дон Кери бил слаб дипломат, не пише как трябва да се посреща, защото за последното си има определени правила и етикецияспоред твоите разбирания предполагам Държавния секретар на САЩ трябва да се посреща в кафене на Централна гара, че иначе ще мине че го посрещаме като божество
А на гости аз като ходя освен ракия , нося и мезе
Защо се срамуваш и винаги не отговаряш на този въпрос???
Дипломата го гледах по телевизията! Ние се подмазваме на слаб дипломат защото правителството ни е марионетно!!!
Военен парад. Президентът приема парада. Пред него минават танкове, артилерия, вътрешни войски, в небето трещят вертолети и самолети...
След поредната рота униформени войници се задава каре от дребни хорица с костюми и дипломатически куфарчета.
- Какви са тия? - пита шашнат президентът.
- Най-страшното ни оръжие! - отговарят генералите. - Чиновниците от финансовото министерство. За нула време могат да разкажат играта на всяка държава.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
jivko78 (06-02-2015)
Е добре, живея в една гора не далеч от едно балканско село
Нямам образование , нито икономическо нито друго , отглеждам патки , с тях се препитавам . Имам телевизор който хваща само ТВ Европа и един лаптоп с който крада нет от най-близките къщи в селото .Форекса ми е хоби ,не разбирам там от разни анализи и икономически новини , скрила ми е празен, друго не се сещам, питай ,,,,
masta (06-02-2015)