сега се борят да премахнат и Башар Асад от Сирия.. и като го махнат кво.. ИД става още по-голяма по територия и могъща..
сега се борят да премахнат и Башар Асад от Сирия.. и като го махнат кво.. ИД става още по-голяма по територия и могъща..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и на мен ми е любимец не знам как ще го махнат и неа не цепи басма на никотго
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е интересна новина за мен...Сунитски лидер призова да се убиват бойци на ИД
Една от най-престижните богословски институции на сунитския ислям - Ал Азхар, се обяви решително срещу джихадистката групировка "Ислямска държава"
и за мен е интересна не било чудо да почнат да се самоизбиват
Ми то нали ИД по принцип се появи вследствие отколешната вражда между сунити и шиити (ИД са шиити), нормално. Ама да вземат да се избият взаимно поне и да се знае - няма какво да тормозят и останалия свят.Това е интересна новина за мен...Сунитски лидер призова да се убиват бойци на ИД
Една от най-престижните богословски институции на сунитския ислям - Ал Азхар, се обяви решително срещу джихадистката групировка "Ислямска държава"
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не е само той. Всички разумни мюсулмански лидери разбират, че ИД опорочава и дискредитира окончателно каузата на исляма...Това е интересна новина за мен...Сунитски лидер призова да се убиват бойци на ИД
След това, което вършат няма да се учуда, ако в собствените им страни народа вземе да приема християнството...
Последна редакция от Bibco : 05-02-2015 на 22:36
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Лидерите и част от редовите мюсулмани може и да го разбират и осъждат, но за смяна на религията е твърде наивно да се мисли.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
дума и не може да става ,че заради това ще си сменят религията
виж отношението към тези джихадисти,да.............