Че то само в България май умират над 1000 души годишно от катастрофи......, но ние сме си такива - темпераментни, авантюристични, ентусиазирани, еманципирани, екстравагантни и авангардни на пътя![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
nnikos (04-02-2015)
добави и ГЛУПАВИ.......................
///////////////////////////////////////////////////////////
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Помага, помагаВъзможни са няколко варианта Олег:
1. КУЧИК е приял с КАРАНТИЯ;
2.КУЧИК ял БОЙ и сега е насърден;
3.КУЧИК не яде кремвирша щото последния е развален;
и т.н и т.н.
Няма да забравя към 1993-1997г. един мой роднина
имаше хранителен магазин и тестваше суджуците,
каймите, саламите и т.н. с неговото домашно
охранено КОТЕ.) Ако КОТЕТО ядеше дадения
продукт и неговото семейство го консумираше.
КОТЬО имаше съвършен РАДАР за боклука.)
Сега РЕДА не е много убеден, че това в момента е
достоверен метод, че ХИМИЯТА мина на по-високо ниво!!![/B]![]()
Бачко РЕДЕ, и аз процедирвам такаНе един и два пъти се е случвало котаците да се мръщат на мръвките и колбасите
![]()
![]()
Не може така да се говори, властта не позволява.......ние сме най-мъдри, умни, с най-ефективна полиция, най-резултатна съдебна система, с най-стабилна икономика, най-сигурна банкова система, най-малък дълг, данъчен рай, всички ни хвалят и дават за пример...или поне така говори един със зеленчуков прякор
Ето и статистиката де http://dokkpbdp.mvr.bg/Statistics/default.htm
Всъщност жертвите в последните години драстично са намалели![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
L1914 (04-02-2015)
Един познат САЛАМДЖИЯ ми разказваше преди 2-3 годиниедин познат ехеее / миналия век/ отвори колбасарски цех....................... видяхме се и се хвалим кой какво отворил ....... и аз му викам - ''супер, утре ще мина 'а ти вида цеха , тъкмо ще дадеш малко суджук..................той ми отговаря - пич, знаем се отдавна , а да ти дам 20 лв , да си купиш от друго място ........ знам как ги правя
как му дошли на проверка от РИОКОЗ и той им демонстрирал
колко са хубави "продуктите" като яко ГНЯТАЛ на едри залци.
След това с отвръщение ДРАЙФАЛ цели два деня.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а не може, може и е доста възпитателно.......Не може така да се говори, властта не позволява.......ние сме най-мъдри, умни, с най-ефективна полиция, най-резултатна съдебна система, с най-стабилна икономика, най-сигурна банкова система, най-малък дълг, данъчен рай, всички ни хвалят и дават за пример...или поне така говори един със зеленчуков прякор
Всъщност жертвите в последните години драстично са намалели
////////////////////////////////
Едно време имаше много жертви, че с ладичките, трабанчетата и т.нНе може така да се говори, властта не позволява.......ние сме най-мъдри, умни, с най-ефективна полиция, най-резултатна съдебна система, с най-стабилна икономика, най-сигурна банкова система, най-малък дълг, данъчен рай, всички ни хвалят и дават за пример...или поне така говори един със зеленчуков прякор
Всъщност жертвите в последните години драстично са намалели
гордости на социалистическото автомобилостроене като се удариш нейде
нямаше никъф шанс да оцелееш. А като се погледнат данните за последните
години графиката поразително следва спада на икономиката след 2008 г.
То населениетоп става по-малко, кара се по-малко и така,,,,![]()
D-12 (04-02-2015)
е ще ме извиняваш ама ладата няма огъване и не вдига 180 по магистралата...Едно време имаше много жертви, че с ладичките, трабанчетата и т.н
То населениетоп става по-малко, кара се по-малко и така,,,,
ВНУЧЕ пита ДЯДО СИ.............. дядо ............. вярно ли е ,че слоновете 'ФЪРЧЪТ.......... дядото ,веднага отговаря - ДА БЕ ДА , К'И СА ТИЯ ГЛУПОСТИ където ви учат............чешейки се по главата , попитал. ........... къде го прочете това ............. внучето - вестник '' работническо дело'' ..................... дядото - БЕ 'ФЪРЧЪТ ..... ПРЕСКАЧАТ ПО ЕДНИ 10-20 МЕТРА ......... АМА ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЛЕТЕНЕНе може така да се говори, властта не позволява.......ние сме най-мъдри, умни, с най-ефективна полиция, най-резултатна съдебна система, с най-стабилна икономика, най-сигурна банкова система, най-малък дълг, данъчен рай, всички ни хвалят и дават за пример...или поне така говори един със зеленчуков прякор
Всъщност жертвите в последните години драстично са намалели![]()
След 2010 яко е спаднал междуселищния трафик(лични наблюдения пък и бензиностанциите уж такава статистика вядат за 30% по-малък оборот). То там са най-многото жертви.Едно време имаше много жертви, че с ладичките, трабанчетата и т.н
То населениетоп става по-малко, кара се по-малко и така,,,,
Обеднял народ, спад в търговията, измрели много джигити и статистиката се сляга![]()