Не пречи разбира се. Преди съм писал за моята тактика - харесвам си безплатен робот, виждам къде се дъни и си плащам да ми го пренапишат. Трета година без особен успех, но не се отказвам.Е то какво толкова има за следене един робот... или печели или се издънва, пък и големите акули надушат ли много маймунки на един клон стръскват клона, променят тактиката и старата техника вече не работи - така викаше бачо РЕДА, а на него може да му се вярва... ха ха.. шегувам се.. първо ще го тествам... то не пречи ти да пуснеш темичка с твоя робот.
За безплатни роботи: lifesdream.org
За евтини кодировчици: mql5.com
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (31-01-2015)
а тука не съм съгласен пред компа може да се правят хиляди нещаПред компа няма какво друго да се прави.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
malivatha66 (31-01-2015)
Ъхъм.... значи и моя се издъни на няколко места на тестовете с минали графики, но го бях пуснала да тества по-най-бързия и следователно ненадежден метод, другите са страшно бавни. Иначе на демо засега се справя отлично почти 1 месец, но заради редките моменти, в които се дъни на тестовете още ме е страх да го пусна спокойно на реал. Истината е че и той, и ние като търгуваме повечето пъти се дъним поради малък капитал. И тия бонусчета тук дето събираме... нищо чудно че лесно се зануляват - мен ми се е случвало много пъти за мааалко да не издържи сметката и да тръгне после много в мойта посока. За спокойна търговия трябват поне 1000 $ според мен и то да се влиза с много разумни обеми; донякъде би могло да помогне желязна тактика и дисциплина, ако се търгува на ръка.
----------
Ха ха - добре си се уредил. Мен ми се е случвало доста пъти да пропускам входове/изходи, заради блеене по форума, поне отпреди де...
Последна редакция от Eli2356 : 31-01-2015 на 22:36
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Предимството на робота е, че не мисли, освен ако брокера не му помага. Аз на себе си вяра нямам за мануална търговия и затова търся решение другаде.Ъхъм.... значи и моя се издъни на няколко места на тестовете с минали графики, но го бях пуснала да тества по-най-бързия и следователно ненадежден метод, другите са страшно бавни. Иначе на демо засега се справя отлично почти 1 месец, но заради редките моменти, в които се дъни на тестовете още ме е страх да го пусна спокойно на реал. Истината е че и той, и ние като търгуваме повечето пъти се дъним поради малък капитал. И тия бонусчета тук дето събираме... нищо чудно че лесно се зануляват - мен ми се е случвало много пъти за мааалко да не издържи сметката и да тръгне после много в мойта посока. За спокойна търговия трябват поне 1000 $ според мен и то да се влиза с много разумни обеми; донякъде би могло да помогне желязна тактика и дисциплина, ако се търгува на ръка.
Значи аз понякога се справям повече от добре на ръчна търговия, учудвала съм се сама на себе си; друг път субективния фактор надделява, което за търговията не е добре; съчетано с малък капитал картинката се оклепва накрая. При робота няма такива изпълнения. ... като нетърпение, умора и пр. Важно е да се намери наистина добър робот...
Мисля малко друга работа да свърша сега, че края на месеца идва и изпускам един срок... видя се че тоя месец ще си остана бонусно бедна....![]()
Последна редакция от Eli2356 : 01-02-2015 на 00:34
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да не забравяме, че трябва и отделна машинка (лаптоп) и стабилен интернет. За VPS е рано да се говори.Значи аз понякога се справям повече от добре на ръчна търговия, учудвала съм се сама на себе си; друг път субективния фактор, прибързаността и прочие глупости надделяват, съчетано с малък капитал картинката се оклепва накрая. При робота няма такива изпълнения. ... като нетърпение, умора и пр. Важно е да се намери наистина добър робот...
Мисля малко друга работа да свърша сега, че края на месеца идва и изпускам един срок... видя се че тоя месец ще си остана бонусно бедна....
Кой възроди тази култова тема ? Близо две години се беше скрила.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....