Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хоп-троп +25 пипа от двоиния врЪхт и РЕДА си искара надницата!!!
1,111111111111111111111111111111111111111111111111
РЕДА не е длъжен нищо на никого, пък и Олег е МИСКИНИН
дето освен да се друса с шарк, да се тъпче с пукница
и да му се ще да си купи тон ЛАМАРИНИ нищо не прави !!!Първоначално написано от РЕДА
по принцип 25 пипа не са никак малко!!!!
Направо са си една надница от всякъде!!!
Пресметни, ако можеш всеки работен ден да
правиш по 25 пипа профит с КАПИТАЛИЗАЦИЯТА
до къде ще идеш за една година, ако първата
ти сделка е с 0,10 стандарни лота???!!!
РЕДЕ, обиждаш меПървоначално написано от РЕДА
СОЛИДЕН КУЧИК, ако РЕДА го беше сметнал
щеше да каже резултата!!!
Аз за разлика от теб, никога не съм чакал на някой мармот да ми загъва шоколада в станиол !
Второ РЕДЕ, вместо само да си правя сметки с 20пипа, аз директно минавам на етапа "нужни условия за да изкарам 20 пипа".
Разбираш ли разликата и защо неквите тон ламарини, са много по-възвишена цел и какво стои зад тях спрямо, петъчното "паметно" излизане с коч-компанията на бар ?
много възвишено тук,.....
за ко са ти ламарини.......?
на мелмак....се търси само гофрирана.....за плисирани поли на роботките...............![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Ихааа и двете ми п озиции затворени по лимит.
Наложи се да изляза и оставих къса при еврото и къса при Кабела..
Ама много хубаво така, всеки ден ще ги оставям ако трябва....
Прключихте ли?
Или още се мотате тук?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това няма как да стане!!!
Горе-доле,,,,,,,,,,,)
Възвишена е като на ПРАСЕ КОЧИНАТА!!!![]()
Олег, че нали трябва да имаш и някакъв социален живот ва - само с онлайн общуване не ставаИ едва ли ще попречи за постигането на възвишената ти цел
Добър вечер на 'ора и Ж.
REDA (30-01-2015)
Реде, купи ли си ново и малко ПРАСЕНЦЕ?
Как му е нейм-а?
Според теб, защо фицката го няма никакъв във форума ???![]()
Жокер от мен![]()
![]()
Защото го няма ли?
Аз знам защо, затова и не питам Реда.
Питам за ново малко ПРАСЕНЦЕ
КинО (30-01-2015)