РЕДЕ къс ли си дълъг ли си ....от къде .....![]()
РЕДЕ къс ли си дълъг ли си ....от къде .....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
СУБСИДИЯТА ,
ПРАВИ само едно.....
цената на продукта става под себестойноста му
т.е трепа конкуренцията......
обачи........има един недостатък........
и той се нарича МЕНТЕ........
Т.Е...няма вкусовите и др.качества ......на оригинала.....
какво ще се случи ако се върнат към класическото селско стпанство.....?
малко повисоки крайни цени.......НО....С ОСИГУРЕН РУСКИ ПАЗАР....
Ккаво става.........с западните компании осигураяваши "технологиите на бързите курнишони.."
????????
едно време всички магазини бяха БИО.....
А КЪМ СЕЛО СЕ ОТИВАШЕ С КОЛИ ЛЕКИ,
А СЕ ВРЪЩАШЕ С ГУМИ МЕКИ.....
И ИМАШЕ ЖИВОТ...
Последна редакция от alf : 28-01-2015 на 11:40
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Бай Добри (28-01-2015)
НищоСУБСИДИЯТА ,
ПРАВИ само едно.....
цената на продукта става под себестойноста му
т.е трепа конкуренцията......
обачи........има един недостатък........
и той се нарича МЕНТЕ........
Т.Е...няма вкусовите и др.качества ......на оригинала.....
какво ще се случи ако се върнат към класическото селско стпанство.....?
малко повисоки крайни цени.......НО....С ОСИГУРЕН РУСКИ ПАЗАР....
Ккаво става.........с западните компании осигураяваши "технологиите на бързите курнишони.."
????????
маляките са супер незначителни, в тия камънаци само маслини могат да произвеждат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро и от мен да пожелая на аудиторията и събеседниците!
Много сте ги зачесали гърците. От толкова споменаване не спират да кихат и да си чешат дупарите.
Аз съм си много добре - нито знам какво става там, нито ме интересува.........то май повече са ангажирани медиите със събитията.
ВЗИМАЙ ДОЛАРЕ, ама едва ли ще има предпоставки до 21ч. Само развалят трендовете с тези новини и решения![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
masta (28-01-2015)
Всички рубладжии удрят гъза в тавана от кеф как щели да се съюзяват с гърчолята. Как Русия щяла за 30 години напред да им изкупува продукцията.
Баси смеха, коя продукция, тази 90% субсидираната от еврофондовете. Че кат спрат тези фондове, нали пустинния гръцки домат ще иде на 5-6 евра килото. Дори и зехтинеца им, с който толкова се гордеят , от семейните мандрички ще иде на 12-13 евра литъра.
Ще умра от кеф ако тъпите гърци се надхвърлят и вземат , че излезнат от еврозоната. Ама де тоз кеф. Да ходим за по 10 евро нощувката на моренце. Да удрят коляното в пода на таверната, разните му там съдържатели за по 5-10 евро на каплак. Ама не са толкоз тъпи чак.
Даже ме е супер яд на Бай Драган, че им пусна тези 20 милиарда еврака фъндък от кризисните фондове на ЕУ-то, дето разни модита по разни форумчета подскачат кат кикерчляци и дрънчат, че гърците го турили на Европата и вече печатили. Цирк.
Каквото се предоговаря, беше предната подстрижка, тогава можеше да се мами. 85% от гръцкия дълг беше по гръцките закони. Сега е международното право, подписан и ратифициран в Лондон и Франкфурт. Не стига, че им дадоха адския бонус с някакви 15-16 годишни матуритети, ами реват за още.
Късно е либе за к...., почвай да продаваш, пристанища, нек-ове, ерп-та, наред. Иначе български пенсии и 40% безработица, оти не са научени от 45 г. комунизъм и още 20 г. псевдопреход , да оцеляват кат нас, та да и ме 15на % безработицата.
А пък барем удари някоя сушава година, тогава ще ми е интересно какво ще правят, като ги подкарат и пожарите.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
НЕ Е ТАКА......
щото още ходят пришълци,,,,,,да берат......срещу некое евро.....
кога видиш гръцки берачи на ябълки у бг,......тогава....... ше сме излезли от кризата........
бай ТОШО ГО ЗНАЕШЕ ТУЙ............
И ВИЕТНАМЦИТЕ СЕ СПУКВАХА...ПО КЪРА ................![]()
добре де Абса, ако излизането съвпадне с началото на по-сериозен военен конфликт...няма ли да промени малко тяхното положение...Всички рубладжии удрят гъза в тавана от кеф как щели да се съюзяват с гърчолята. Как Русия щяла за 30 години напред да им изкупува продукцията.
Баси смеха, коя продукция, тази 90% субсидираната от еврофондовете. Че кат спрат тези фондове, нали пустинния гръцки домат ще иде на 5-6 евра килото. Дори и зехтинеца им, с който толкова се гордеят , от семейните мандрички ще иде на 12-13 евра литъра.
Ще умра от кеф ако тъпите гърци се надхвърлят и вземат , че излезнат от еврозоната. Ама де тоз кеф. Да ходим за по 10 евро нощувката на моренце. Да удрят коляното в пода на таверната, разните му там съдържатели за по 5-10 евро на каплак. Ама не са толкоз тъпи чак.
Даже ме е супер яд на Бай Драган, че им пусна тези 20 милиарда еврака фъндък от кризисните фондове на ЕУ-то, дето разни модита по разни форумчета подскачат кат кикерчляци и дрънчат, че гърците го турили на Европата и вече печатили. Цирк.
Каквото се предоговаря, беше предната подстрижка, тогава можеше да се мами. 85% от гръцкия дълг беше по гръцките закони. Сега е международното право, подписан и ратифициран в Лондон и Франкфурт. Не стига, че им дадоха адския бонус с някакви 15-16 годишни матуритети, ами реват за още.
Късно е либе за к...., почвай да продаваш, пристанища, нек-ове, ерп-та, наред. Иначе български пенсии и 40% безработица, оти не са научени от 45 г. комунизъм и още 20 г. псевдопреход , да оцеляват кат нас, та да и ме 15на % безработицата.
А пък барем удари някоя сушава година, тогава ще ми е интересно какво ще правят, като ги подкарат и пожарите.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
......ЗЛОКОБНИ ....пожелания........Всички рубладжии удрят гъза в тавана от кеф как щели да се съюзяват с гърчолята. Как Русия щяла за 30 години напред да им изкупува продукцията.
А пък барем удари някоя сушава година, тогава ще ми е интересно какво ще правят, като ги подкарат и пожарите.
бумеранга............пази се от бумеранга.........
они затова им опростяват...страх ги е от бумеранга.............
и нии.....злобеем......вместо да ги подкрепяме.........А ги дърпаме у казана......
казана АБСА, Е ГОЛЕМА РАБОТА...., ПЪВИТЕ УСЕЩАНИЯ СА КАТО В ЛЕЧЕБЕН ТОПЪЛ БАСЕИН......
СЛЕД ТОВА ИДВА РЕД НА СИВАТА ПЯНА......НА ПОВЪРХОСТА....И ГЛУХОТО БЪЛБУКАНЕ......![]()
D-12 (28-01-2015)