При сигнал за не плащане на заплата незнам как действат тук. Но, тук има и другия проблем у нас .... страх те е да си вземеш шапката и да започнеш да си търсиш правата по съдебен път, защото няма да си намериш после лесно работаИменно. Аз например когато чаках за забавени заплати и бях затънал в заеми бях удивен как се действа с такива некоректни фирми в Германия.
Достъчно е някой да подаде сигнал с доказателства и фирмата я глобяват 15 000 евро и предупреждават в двуседмичен срок да се издължи на работниците иначе
следва още по-солена глоба и спиране на лиценза за дейност на фирмата. При това не издават кой е подал сигнала.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (24-01-2015)
Не знам дали е поради липса на въображение или някакъв вид "политика "
https://www.youtube.com/watch?v=NfGhLf4W35k
Пускала съм го вече .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
hanuman (24-01-2015)
Сори това повече от две минути не мога да го гледам,Европа отдавна е станала съвремениия Содом и Гомор.Не знам дали е поради липса на въображение или някакъв вид "политика "
https://www.youtube.com/watch?v=NfGhLf4W35k
Пускала съм го вече .
туй за педерастията дет промотирват лито в основата си гейовата работа има съвсем други смисъл, туй дет към момента се кекерчат с него вече прилича повече на екстремизъм
![]()
Аз бях сезирал Агенцията по труда и те глобиха работодателя с 3000 лв. при положение, че той дължеше милиони.
Освен това го уведомиха кой е подал сигнала и познайте след колко часа ме съкратиха......
Относно детските канали - да това е кошмарно и затова има толкова насилие още при децата, много млади хора твърдят, че така учели английски език дори.
Не знам какво е направил Драги, но закъснял със 7 минути за пресконференцията (това май за първи път се случва) и се оправдал, че асансьорите в централата на ЕЦБ не работели.
Много се смях на това и е сигнал колко зле е еврозоната. Много показателно!
А Драги рядко го гледам и точно в този момент ми напомняше на падре по време на траурна церемония!![]()
Грозна картинка .... поздравления, че поне си се опитал да направиш нещо.Аз бях сезирал Агенцията по труда и те глобиха работодателя с 3000 лв. при положение, че той дължеше милиони.
Освен това го уведомиха кой е подал сигнала и познайте след колко часа ме съкратиха......![]()
Този момент с "уведомяването " .............
и срещу тях е трябвало да подадеш сигнал ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Моливчо, анонимни сигнали не се приемат за разглеждане, та не е нужно въобще някой да уведомява работодателя ти - то си става ясно в момента на проверката
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Според мен нацията ние такава обичаме да се топим един друг ............
За това не ни уважават по света защото ние самите не се уважаваме !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”