Аз тук го играя контрелско, както и при долар/йена. Само при тия двете дЕвойки е такава стратегията. Малко терсенак, ама дългогодишните анализи това показаха![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Да събудим темата малко...
Една къса с таргет 10 скромни пипона...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Британското правителство е взело повече заеми от прогнозираните от анализаторите нива през май, но основните разходи са останали почти непроменени на годишна база след изключването на някои сезонни приходи от 2013 г. Нетните заеми на публичния сектор в Обединеното кралство са достигнали 13.3 млрд. паунда, с изключение на средствата за финансови интервенции, спрямо 8.7 млрд. паунда за май 2013 г. Анализатори очакваха показателят да достигне 11.8 млрд. паунда. Статистическата агенция уточнява, че по-добрите резултати за май 2013 г. са били заради получените приходи от трансфери по програмата за покупки на облигации, които през този май вече не присъстват. Без тях, резултатите остават почти непроменени на годишна база.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ДеДу беше изгърбен със 108 пипуня, като се има предвид, че му се хакнах с двоен от обичайното обем, направо го пиши 216.
Ама така е, щото ДеДу много се беше разсеял и не направи читав предварителен анализ и сега му влезна до дванадесетопръстника.
След щателни сметки снощи и повторна проверка на тия щателни сметки, се установи, че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БАРА, ЩОТО ТУК НЕМА ПАРА, АМА ХИЧ
Странно, че паунд/франк дава хубави резултати, но трябва отново да погледна, за да не ми се съберат очите отново![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Яна (25-06-2014)
Така е,като го играеш контрелската![]()
На паунд/франк да не влезеш пак на дълга?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вчера видях тук по големите фреймове, че има много мегдан за надолу и пуснах една къса, лимита се е взел и си е продължило още доста, но и на това съм доволна. Мисля че тепърва има да пада до 0,72, не знам само колко заврънкулки ще направи дотам.
[IMG]https://charts.mql5.com/6/808/eurgbp-h1-**-central-clearing.png[/IMG]
Пускам мнението сега, че вчера нямах време да изравям темата из дълбоките форумни дебри.
----------
Ми как да я е*ава някой като не показа профита - хората искат доказателство, че има защо ....![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
nnikos (24-01-2015)
Ако съдя по графиката, много е вероятно точно вчера да е станало дъно и то доста дългосрочно. ... Това е седмична все пак .....Вчера видях тук по големите фреймове, че има много мегдан за надолу и пуснах една къса, лимита се е взел и си е продължило още доста, но и на това съм доволна. Мисля че тепърва има да пада до 0,72, не знам само колко заврънкулки ще направи дотам.
![]()