хем няма поражения, хем изтеглят валутата от търговия.. хем отрицателните баланси поне по бонусните сметки си стоят..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И на мен така ми се струва, бенча преди година нито съм виждал такива спредове, а и средния спред е пораснал малко. Общо взето ДД или НДД иска ли да мами брокера...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бенча ми беше първия брокер и ги напуснах точно заради това, през деня едно, а нощно време не знаеш къде и как да сложиш стоп ги разширяваха безумно- имаха преди, една таблица на сайта, в която пише в процентно отношение разширението, не знам още има ли я.
тогава като ги гледзаш инструментите всичко бе около процент - да, ама не.
Аз това използвах кат осонование да споря с тях
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
В момента на кой брокер ползваше, че нещо нямам спомени?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ги връткам през два три месеца,е което не попречи да хвана точно фалита на Алпари, имам в Актив, Адмирал, Дюка и Армада, в момента търгувам през последните два, и се ослушвам къде да си отворя още една след сакатлъка с Алпарито
Хабила си си само времето и нервите. Аз се сещам само как ме изгледаха като си внесох 200 лв. лично при тях и ги питах как става тегленето на печалбите.Бенча ми беше първия брокер и ги напуснах точно заради това, през деня едно, а нощно време не знаеш къде и как да сложиш стоп ги разширяваха безумно- имаха преди, една таблица на сайта, в която пише в процентно отношение разширението, не знам още има ли я.
тогава като ги гледзаш инструментите всичко бе около процент - да, ама не.
Аз това използвах кат осонование да споря с тях
"Какви печалби?"Едва ли не - досега не се е случвало някой и да тегли. И при мен така, разбира се. И заради моята нескопосана търговия и заради 1-2 шипа, които ги нямаше по другите брокери. Даже и на демо един и същи робот печели на Варчев и губи при тях.
Бенча да не му излезе име гробището на първите сметки
![]()
Каква е идеята на толкова чести смени? Всъщност имаш паралелно акаунти във всеки един моменти или през някакви месеци сменяш брокера? С причини или по други съображения?
Иначе бенча и алпарото хубавото е че имат супер еднаква графика, но това със спредовете няма спасение...не съм се сетил да сравня как са били на алпарито в лошите моменти...
На мен като цяло ми потръгна откакто спрях да търгувам с български брокери въобще. Не че се замогнах разбира се, но поне сега като губя виновния съм само аз.
На Бенча съм стигал за кратко до десето място на конкурсите, но предполагам че и там е схема. Победителите почти винаги са с поне 250000 за месец, а всички почваме с 10000.
Алпарито и то разширяваше нощно време, ама не надминаваше осем пипса, та може да си сложиш стопа.
Идеята ли, ами от прочетени разни неща, нещо като превантивни мерки, а обичайно търгувам от две сметки, другите си седят активни и като реша ги захранвам.