D-12Предлагам с общи усилия днес да го закараме трайно над 18.Това са очакванията ми за днес.
Знаеш ли колко пари ми дължи среброто???
D-12Предлагам с общи усилия днес да го закараме трайно над 18.Това са очакванията ми за днес.
Знаеш ли колко пари ми дължи среброто???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (20-01-2015)
Едва ли повече отколкото на мен от Евро/киви и Паунд/Франд(от миналия четвъртък).
Имах малко време за губене и ми излязоха прилични резултати на седмична графика за период от 12 години - 26,48 долара плюс(не в абсолютна сума, а в движение). Което по моя стил на търгуване ще дава средно по около 10% годишно, без да отчитам капитализация. И само 7 сделки. Подобна схема даде и при златко около 6% годишно и също 11 сделки но за 19 години. И поредните сделки с отрицателен резултат въобще не застрашават капитала в нито един момент. Вероятно ще пробвам и такива дългосрочни входове, макар че сега дава да пропусна следващите 1 сделка при златото и 3 при среброто
В дългосрочната търговия е тортата![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (20-01-2015)
D-12 От самото начало се опитвам да обясня на колегите, че истинската търговия е дългосрочна а всичко останало е по скоро хазарт но те си знаят своето.
п.п. Среброто ми /изяде/ едната сметка с 1040 бонус долара а в другата бонусарка около 150 към момента. Във Варчев където парите са реални дори не съм ги смятал но и там не са по малко от 400-500.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки с главата си. Аз само казвам как търгувам, пък всеки си преценява. То движението си е движение. При дългосрочен тренд инвеститорът ще губи само от суап, ако е против него. Дейтрейдърът, да кажем хване същите пипове, но ще плати десетки пъти повече спред и ще загуби много повече време във висене пред компа и ще потроши сума ти нерви. При консолидация инвеститорът просто ще си губи евентуално от суапът, а дейтрейдърът ще се хвърля от сделка в сделка и резултатът в най-добрия случай ще е 0-в след като приспадне спредът. И пак нескончаемо клецане пред компа.D-12 От самото начало се опитвам да обясня на колегите, че истинската търговия е дългосрочна а всичко останало е по скоро хазарт но те си знаят своето.
п.п. Среброто ми /изяде/ едната сметка с 1040 бонус долара а в другата бонусарка около 150 към момента. Във Варчев където парите са реални дори не съм ги смятал но и там не са по малко от 400-500.
Но това си е мой възглед и всеки да се спасява сам. Дейтрейдър-мултимилионер не съм чул(може и да има), но инвеститори-мултимилионери/милиардери с лопата да ги ринеш![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
pablo (20-01-2015)
КАТО СЕ КАЧА НА ВЛАКА ЗА ТВОЯ ГРАД , СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НЕ СЛИЗАМ ОТ НЕГО . НЕКА СИ ЛАШКА ПО ГАРИТЕВсеки с главата си. Аз само казвам как търгувам, пък всеки си преценява. То движението си е движение. При дългосрочен тренд инвеститорът ще губи само от суап, ако е против него. Дейтрейдърът, да кажем хване същите пипове, но ще плати десетки пъти повече спред и ще загуби много повече време във висене пред компа и ще потроши сума ти нерви. При консолидация инвеститорът просто ще си губи евентуално от суапът, а дейтрейдърът ще се хвърля от сделка в сделка и резултатът в най-добрия случай ще е 0-в след като приспадне спредът. И пак нескончаемо клецане пред компа.
Но това си е мой възглед и всеки да се спасява сам. Дейтрейдър-мултимилионер не съм чул(може и да има), но инвеститори-мултимилионери/милиардери с лопата да ги ринеш. НАЙ МНОГО СЛЕД ШУМЕН ДА ТИ СЕ ОБАДЯ ДА ДОЙДЕШ ДА МЕ ВЗЕМЕШ
![]()
D-12 (20-01-2015)
D-12 Добра работа сме свършилидори повече от колкото очаквах но не се оплаквам.
Предлагам днес да го крепим и да не му даваме да пада а ако добавим още ще е още по добре.
Бавно и славно се приближаваме към моята цел 19.50![]()
Драпа то, драпа......след като миналата година за около 5-6 месеца една плюсове сделка не успях да взема (те и минусовите бяха едни дребосъци, да съм благодарен), порядъчно би било да наваксаме.
Едно движение до 30 (от 16,20 съм захапал) как ще ми нахрани сметката с доходност 70%..........опаааааа, сметката, кръчмаря
----------
Върти ми се една идея в главата за тестове на седмична и на валутите. Паунд/йена и Долар/йена вече показаха сполучливи резултати(около 1-2 сделки годишно и средногодишна доходност над 5% за период над 20 години). Този уикенд ако го пишат дъждовен, ще свърша тази хубава работаИ ще споделя дали се е скрил заека в бомбето!
pablo (21-01-2015)
D-12 Аз са сега скромно си чакам 19.50 и /принудително ще затварям/ стигне ли до там ще тегля. Тази сутрин бях само 4-5% на загуба но йената бързо ми увеличи загубите и сега гоня 10%.
п.п. Ако искаш да разглеждаш стратегии хвърли едно око и на евро ози.
Там вече имам една програма на 4ч по МА, съобразена със седмичен тренд и допълнително пропускане на сигнал след голямо движение и с 1% от капитала. Само чакам сигнал за къси(че седмичната ми обръща в настоящата седмица), но трябва първо да върне над 1,43 и тогава ще я удостоя с внимание![]()
ма 'язе да се оплачачаках го още мънечко...................................http://
![]()