Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (11-01-2015)
има известен тероризъм в това действие , но май по скоро е насочен към този който го прави .Това е нов стил за търговия - камикадзе юьюз
Рядко може да се събори пазара с подобен похват![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (11-01-2015)
Еми значи може и да се възприеме ,като ритуални самоубийствоТова с махането на стопа ме изуми, чудя се на някой които не слагат, но да го слагаш и да го махаш е тотална глупост за мен
![]()
принципно си прав , но ако си решил ,.че стопа не е на подходящо място , може да го преместиш ( т.е да го махнеш и пак да го сложиш ) ..Еми значи може и да се възприеме ,като ритуални самоубийство Това с махането на стопа ме изуми, чудя се на някой които не слагат, но да го слагаш и да го махаш е тотална глупост за мен
ама да затворя платформата ? това вече е прекалено
Защото е много неприятно да гледаш как цената се суче около стопа ти или фалита ти и известно време те държи в напрежение и когато си решил, че
може и да се спасиш..........прави бързо движение и те удря преди да се развие в твоя полза. Помните ли Кобрата как застана на един крак и се изплези на Кличко след
първия нокдаун? Всички решихме, че нищо му няма и показва, че не му пука и не го е страх. Обаче четох доста анализи на специалисти и те твърдят, че точно първото падане е извадило
Кубрат от играта и на практика той вече е загубил мача и не е имал шанс да се възстанови. Дори е бил неадекватен в действията си, а украинеца нарочно не го довършил веднага, защото
имал договор с някаква телевизия до 5-я рунд. Това за нокаута в 5-я рунд го каза предварително и треньорът на Кличко. Така, че нещата се изясниха. Вчера гледах Шарапова как трепе на тенис
Ана Иванович и там беше същото - сръбкинята се правеше, че не й пука, че губи. Хилеше се и правеше шоу, но всички знаем, че е искала победата..........
за Кобрата и аз го четох , за Шарапова не съм чел нищо .Защото е много неприятно да гледаш как цената се суче около стопа ти или фалита ти и известно време те държи в напрежение и когато си решил, че
може и да се спасиш..........прави бързо движение и те удря преди да се развие в твоя полза. Помните ли Кобрата как застана на един крак и се изплези на Кличко след
първия нокдаун? Всички решихме, че нищо му няма и показва, че не му пука и не го е страх. Обаче четох доста анализи на специалисти и те твърдят, че точно първото падане е извадило
Кубрат от играта и на практика той вече е загубил мача и не е имал шанс да се възстанови. Дори е бил неадекватен в действията си, а украинеца нарочно не го довършил веднага, защото
имал договор с някаква телевизия до 5-я рунд. Това за нокаута в 5-я рунд го каза предварително и треньорът на Кличко. Така, че нещата се изясниха. Вчера гледах Шарапова как трепе на тенис
Ана Иванович и там беше същото - сръбкинята се правеше, че не й пука, че губи. Хилеше се и правеше шоу, но всички знаем, че е искала победата..........
Така е както го казваш и аз четох за подобни анализи , но тук става въпрос за друго .
Ако пазара се мотае около стопа ти , това означава , че не е сложен на подходящото място ИЛИ че влизаш да трейдваш обръщане на пазара или , че трейдваш малък фрейм ...
При последните две е нормално пазара да тръгне срещу теб , особено ако стопа е около ниво на подкрепа или съпротива , но въпреки това ако е сложен правилно , не би трябвало да го удари , може да го приближи , но не и да го удари.
Да, добре, аз съм слаб играч и често греша в анализите си и поставянето на стоповете, но как да си обясним, че един успешен трейдър е на дълги евро/долар от 1.25 и при всеки спад добавя още дълги и твърди, че това бил стил на търговия и можел даза Кобрата и аз го четох , за Шарапова не съм чел нищо .
Така е както го казваш и аз четох за подобни анализи , но тук става въпрос за друго .
Ако пазара се мотае около стопа ти , това означава , че не е сложен на подходящото място ИЛИ че влизаш да трейдваш обръщане на пазара или , че трейдваш малък фрейм ...
При последните две е нормално пазара да тръгне срещу теб , особено ако стопа е около ниво на подкрепа или съпротива , но въпреки това ако е сложен правилно , не би трябвало да го удари , може да го приближи , но не и да го удари.
издържи 10 фигури и т.н. Аз това не го разбирам за правилна система? Крепи го това, че има голяма сметка и явно тези пари не му трябват, но ако падне повече от 10 фигури ще е голямото ужилване.
Помня за един дето беше постнал в инвестора сделки на обща стойност минус 200 000 лева. Направо ми се уплаши окото. Той търгуваше с 2 милиона лева акаунт. Често печелеше по 5, 10 дори 20 хиляди. Беше се хванал на бас да ги направи
определена сума и с нея да замине в чужбина и да си купи островче около Доминика. После верно зачезна, но пропуснах да разбера дали беше хепиенд или крах!
Имаше и дребен случай - друг продал злато на 1500, а то станало 1700 и виси човека на 15 хиляди долара загуба и се репчи, че няма да затвори и довнася и довнася..............![]()
А бе ти си сложи стопа на плюс пък ако ти го удари, поне няма да ти отнесе сметката
сега недей да питаш какво е стоп
Юхууу какви са тези форекс специалисти дето държат толкова много пари на загуби, ами и добавятДа, добре, аз съм слаб играч и често греша в анализите си и поставянето на стоповете, но как да си обясним, че един успешен трейдър е на дълги евро/долар от 1.25 и при всеки спад добавя още дълги и твърди, че това бил стил на търговия и можел да
издържи 10 фигури и т.н. Аз това не го разбирам за правилна система? Крепи го това, че има голяма сметка и явно тези пари не му трябват, но ако падне повече от 10 фигури ще е голямото ужилване.
Помня за един дето беше постнал в инвестора сделки на обща стойност минус 200 000 лева. Направо ми се уплаши окото. Той търгуваше с 2 милиона лева акаунт. Често печелеше по 5, 10 дори 20 хиляди. Беше се хванал на бас да ги направи
определена сума и с нея да замине в чужбина и да си купи островче около Доминика. После верно зачезна, но пропуснах да разбера дали беше хепиенд или крах!
Имаше и дребен случай - друг продал злато на 1500, а то станало 1700 и виси човека на 15 хиляди долара загуба и се репчи, че няма да затвори и довнася и довнася..............Навсякъде пише че трябва да има стоп и никога да не се добавя към губеща сделка - явно тези са доста хазартни натури ,които не могат да преглътнат егото си, че са сгрешили - това за мен НЕ са успешни трейдъри
![]()