някъде четох, ме популярността му е стигнала 80% като никога до сега не е била на това равнище..
някъде четох, ме популярността му е стигнала 80% като никога до сега не е била на това равнище..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ще се оправят. Може би по-дълбока криза им трябва, че да си седнат на задниците.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те ако са в криза и Европа ще е в криза.. не ми е ясно баба Меркел не го ли осъзнава това...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
баба Меркел сега личност на годината и трябва да се покъпе малко на върха на славата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ми той Путин миналата година беше личност на годината.. явно ще си менкат ролите през година.. чудно на Обама кво му е като отдавна забравиха да го избират него..
Популярността му определено няма да падне
Кремъл нареди цената на водката да не расте
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4507404
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Bibco (27-12-2014)
Е Путин оглавява класацията за най-влиятелни личности на 2014 ..... това си е важно нещо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
той за 2013-та беше личност на годината.. таз година Баба меркел и догодина пак Путин..
а рублата защо така се срива не съм разбрал я ми обяснетесамо слушам по радиото като съм на работа