И аз не виждам какво му пречи чак когато натрупа профит от 100, 200 лв да ходи да ги тегли
А тази втора фиктивна сметка и за мен е безмислена![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тва някак ми е убягнало. Не е възможно такъв гений и титан на мисълта да споделя мисли в този прозаичен форум и нищожните му драскачи
![]()
L1914 (20-12-2014)
Не е безсмислена. Знаете, че аз почти не оставям сметката си без отворени сделки. Затварям една печалба и веднага влизам в друга позиция.
Кой ще намери време да ходи и да тегли? А прехвърлянето в друга сметка ще е за секунди. Мисля да говоря със съпорта и да ми наложат ограничения за втората сметка.
Да нямам право да търгувам с нея, да не мога да връщам от нея пари в първата сметка или в най-лошия случай да ми е ограничен марджина на 1:1, което също ще обезсмисли търгуването с нея.
Липсва ми дисциплина и това е понятно за разюздан тип от сферата на изкуството. Затова ще трябва да наложи драконовски мерки за защита на спечелените пари.
Жалко, че няма кой да стои до мен и да ме бие през ръцете, но аз съм един доста отблъскващ старец вече и ще трябва да направя пачка преди някоя фльорца да се пробва при мен съвсем меркантилно, разбира се.
Но това не ми тежи и са неща, с които се свиква и дори си имат своите удобства. Говоря от качеството на вълк-единак по рождение.![]()
1. Изключително глупав подход.Не е безсмислена. Знаете, че аз почти не оставям сметката си без отворени сделки. Затварям една печалба и веднага влизам в друга позиция.
Кой ще намери време да ходи и да тегли? А прехвърлянето в друга сметка ще е за секунди. Мисля да говоря със съпорта и да ми наложат ограничения за втората сметка.
Да нямам право да търгувам с нея, да не мога да връщам от нея пари в първата сметка или в най-лошия случай да ми е ограничен марджина на 1:1, което също ще обезсмисли търгуването с нея.
Липсва ми дисциплина и това е понятно за разюздан тип от сферата на изкуството. Затова ще трябва да наложи драконовски мерки за защита на спечелените пари.
Жалко, че няма кой да стои до мен и да ме бие през ръцете, но аз съм един доста отблъскващ старец вече и ще трябва да направя пачка преди някоя фльорца да се пробва при мен съвсем меркантилно, разбира се.
Но това не ми тежи и са неща, с които се свиква и дори си имат своите удобства. Говоря от качеството на вълк-единак по рождение.
2. Все едно да кажеш на вълка да не яде заека и той да те послуша.
L1914 (20-12-2014)
Ку-Ку.
.................................................. .......................
----------
Ти как намираш нерви да му отговаряш.
.................................................. ......