Аз не казвам да ги стрелят когато им падне, просто следващия път , когато пак скочат да бият полицаи, да гръмнат няколко човека
Само това ще ги стресне, а за тях пандиза е като ваканция,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
при комунизма що никой не чуваше за цигански зулуми.. явно тогава полицията ги е попретупвала от време на време..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
то преди година- две, един полицай застрела циганин нападнал го с брадва, после го разжалваха и го съдиха
няма по -помиярска държава от нашата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
преди 3 дена Рапределителен център на цяла Северна Европа.. сега - несретници дет си изразходват и последните запаси щот не могат да си купят нови.. колко бързо се променя света..Преди 10 дена щяхме да изнасяме газ, пък сега какво стана
Отлагат се сондажите за търсене на газ в "Хан Аспарух"
Причината за временното замразяване на е спадът в цените на петрола, отразяващ се на бюджетите на компаниите, ангажирани с проекта http://pressadaily.bg/publication/63...0%D1%83%D1%85/
Нещо съвсем като лъжливото овчарче взе да го дава Тиквата
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
тогава полицията биеше здраво - бой в ареста , докато се изпуснеш....после пак бой, че си се изпуснал
и дори да не те осъдят, то за една дребна кражба, като ти разбият бъбреците и те потрошат от бой, друго наказание не ти трябва![]()
Москов подготви мащабни промени в закона за здравното осигуряване
- Предвижда се да започне поетапно повишаване на размера на осигурителния доход, върху който държавата ще внася здравноосигурителните вноски за децата, учениците, студентите и социално слабите. Нарастването ще е с по 5% от 2016 г. до достигане на минималния осигурителен доход за самоосигуряващите се. Сега държавата плаща вноски върху половината от този доход.
- С промените се предлага връща се договорното начало при определянето на методиките за остойностяване и заплащане на медицинските дейности
- Предвижда се прекратяване на договор с изпълнител на медицинска помощ, при който се констатира системна неудовлетовореност от страна на пациентите
Аз поне, като страничен наблюдател тези мерки ми се виждат наистина реалистични. Ако поне малко се преведат в действие, ще се почувства някакъв ефект
С решението му за бърза помощ да не ходи при циганите го харесах много- дава много добри заявки, че наистина е решен да постигне нещо, надявам се да успее.
Той май е единствения министър към който имам симпатии в това правителство
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Засега е единствения който показа, че има топки
гтгтгтгтгтгтгтгтгтгтгтгтг тгтгтгтгтгтгтгтгтгтгтгтгт
Те първа ще видим що за стока са ни министрите. .... Мен най ме дразни финансовия министър и /дано не съм прав/ Дянков ще ни се види слънце