Каквото било - било. За всичко това вече никой не си спомня и само Путин е виновен за всичко...Toва бе първото видео което гледах, след протестите в Украйна и избягалия президент, имаше няколко видеоклипа как маскирани минират газопровода.
За АЕЦ-а и аз помня, до колко е истина не знам, но помня, че не беше съобщено от руските медии, което ме навява на мисълта, че просто десен сектор бяха прелъстени и изоставени и края на нуждата от тях се афишира с това им нареждане, а и вече си имат украинска армия..![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Което е много нередно, трябва да се помнити си в Канада, ама утре на нас ако ни забъркат нещо подобно, ей такива конституционирани ще забравят и за конституция и за всичко, оти турското мекере иска и плаща
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз виртуално съм повече в България - с вас във форума, с българските телевизии и онлайн медии...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Ами незаконен е референдума на Каталуния понеже тя не е държава, а автономна област в Испания и е най богатата. Иначе там постоянно на 1-2 години правят референдум за отделяне от Испания, но повечето хора не искат. А и не знам как Испания би позволила подобно нещо. Ако някой ден се отделят със сигурност няма да влязат в ЕС, няма да бъде призната за самостоятелна държава.Да явно имат ..... но ако референдума е в цялата държава. Ако е в автономна област, то това е акт срущу държавата. Поне аз така го разбирам. Това е от решението на Веницианската комисия
Според заключението на Венецианската комисия от м.март 2014 г. "Конституцията на Украйна, както и другите конституции на държавите от Съвета на Европа, предвижда цялостност на страната и не позволява да се провеждат каквито и да било местни референдуми за отделяне от Украйна." От гледна точка на правните норми на самата държава, в която се е провел референдумът, допитването е противоконституционно. Освен това, при провеждането му, не са спазени редица международни стандарти на упражняването на народния вот, които са институционализирани в редица международни документи.
Ако се направи аналогиа с Каталуня и Шотландия - В Каталуня е незаконене, но в Шотландия е, защото тя се води не като област ... странно ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами незаконен е референдума на Каталуния понеже тя не е държава, а автономна област в Испания и е най богатата. Иначе там постоянно на 1-2 години правят референдум за отделяне от Испания, но повечето хора не искат. А и не знам как Испания би позволила подобно нещо. Ако някой ден се отделят със сигурност няма да влязат в ЕС, няма да бъде призната за самостоятелна държава.Над 80% от гласувалите в референдума в Каталуния настояват за отделяне
Каталуния още веднъж доказа, че иска да бъде управлявана самостоятелно, заяви регионалният президент Артур Мас
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...liane--183465/
Тук друго пишат.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark