Тва ме сеща за Рокфелер, в някаква книга четох, че е готов да отиде на другия край на света, даже и за един долар далавера![]()
Тва ме сеща за Рокфелер, в някаква книга четох, че е готов да отиде на другия край на света, даже и за един долар далавера![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (05-12-2014)
Да не ви среща такава мечка
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ ІІІІІІІІ
ВИДЕО
Влак блъсна мечка край Сибир, тя оцеля
http://pressadaily.bg/publication/62...B5%D0%BB%D1%8F
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
GGBG (05-12-2014)
миналата седмица когато бях на лов и седях на пусията ми излезнаха две мечки ...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още си жив след срещата, щом пишеш.........................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Браво, патрон си
http://profit.bg/news/Uorun-Bufet-ve...id-132006.html
Още можеш и 120 години да доживееш минимум![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Д-то ти кога си проверяваш личната поща ,,,,,,Браво, патрон си
http://profit.bg/news/Uorun-Bufet-ve...id-132006.html
Още можеш и 120 години да доживееш минимум![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
ми не светиш ли вече.......................................... .........................
----------
я виж сега ,че май беше паднал кайша преди малко .................................
Известният водещ на документално предаване за дивия живот Пол Розъли, чиито страховит експеримент „Изяден жив” бе промотиран като най-опасният опит, заснеман някога, стана за смях, след като вместо да бъде погълнат от анаконда, се развика за помощ след първото съприкосновение на главата му с устата на змията, предаде Дейли мейл, цитиран от DenNews.
Read more: http://curious.actualno.com/Epichen-...#ixzz3LJFUUDpA
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…