Това вече си е право на избор всеки да прави каквото намери за добре с парите си ,
на хора с ниска финансова култура не е лесно да им дойде акъла .
Това вече си е право на избор всеки да прави каквото намери за добре с парите си ,
на хора с ниска финансова култура не е лесно да им дойде акъла .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дано да си прав ,
и да няма повече такива случаи на фалити ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И защо смяташ, че ПИБ ще е другата банка. Аз доколкото знам вече 300 млн са върнати. За остатъка от сумата има споразумение и с ЕК за заема който е отпуснат от там. А и не забравяй, че няма банка по света, от която като изтеглят 20 % от пасивите й няма да изпадненв криза
Версията за ПИБ се промотира във форума открай време от русофоба Маста- а първоизточника сайтовете Бивол и Дневник- прокопиев все е в дъното като се заговори в публичното пространство за банки
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз поне не сещам Дневник да е писал срещу ПИБ.... А горе долу често го преглеждам.
Ами кажи благодаря, че съм ти обогатила речника, защото за теб откак пишеш знам, че единственото произведение от нашата класика , което познаваш е Бай Ганьо, но не ме изненадва,все пак гуруто ти е прочел само Винету.Ти днес достатъчно обогати форума с думи като цитирам : "цървули и трандафори " , "нечистоплътно поведение " и все изписано за хора от форума , и това е само за днес
Личи че си културна, еродирана и интелигентна жена , стила ти на общуване веднага разкрива всички тези твои добродетели
И никой от форума не се съмнява в моралните ценности на нравствено извисена личност като тебдори героя на Алеко Константинов би преклонил глава пред теб
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
много се забавлявам тази вечер докато чета някои постове...........................................