Помислих че вече профита теглите![]()
а вие си говорите/пишете за опасните дни в търговията![]()
Помислих че вече профита теглите![]()
а вие си говорите/пишете за опасните дни в търговията![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
чак днес получих първия си бонус тук / бачкам си на реал при друг брокер/. искам да питам , ако сделките са средносрочни не би трябвало да има проблем. . тъй като за бонуса има срок в които трябва да го използваш Пример: от доста време съм регнат , но ми вкараха бонуса от последния месец - 32.95 . не се жалвам , грешката е моя ,че не регнах по-рано................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Откакто Дизела е модератор, бонусите идват супер бързо! Браво, браво!Опа, бонусите са тук!
По едно VIVA за Привилег и Дизела
.................................................. .................................................. .................................................. ......................чак днес получих първия си бонус тук / бачкам си на реал при друг брокер/. искам да питам , ако сделките са средносрочни не би трябвало да има проблем. . тъй като за бонуса има срок в които трябва да го използваш Пример: от доста време съм регнат , но ми вкараха бонуса от последния месец - 32.95 . не се жалвам , грешката е моя ,че не регнах по-рано................
pluto1 ,
няма срок за бонуса , търгувай си по правилата
и няма да имаш проблем .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
няма определен срок, в който да използваш бонуса, така че не би трябвало да имаш проблемичак днес получих първия си бонус тук / бачкам си на реал при друг брокер/. искам да питам , ако сделките са средносрочни не би трябвало да има проблем. . тъй като за бонуса има срок в които трябва да го използваш Пример: от доста време съм регнат , но ми вкараха бонуса от последния месец - 32.95 . не се жалвам , грешката е моя ,че не регнах по-рано................
Ако не търгуваш с бонуса повече от 2 месеца ти се закрива сметката![]()
ок.тъй като това ми е метода на работа . предполагам сте разбрали, че не си падам по скалпа. не че го отричам . от време на време съм в отбора
.................................................. .................................................. .....................
за бонбонукса имаше някакво изискване сметката да се води "активна" - там у правилата инстовите е описано какъв обем най-малко требе да се изтъргува за месец, че да се води активен месеца (минимален някакъв обем беше)туй единственото условие мисля, друго нема
а за да се махне бонбонукса требе няколко месеца да е "неактивна", не само един
![]()
А аз се чудя днес какви са тези камикадзета които прелитат по графиката а те били превели социалните помощи.![]()
Яна (02-12-2014)