А отворковците ГЕРБ седят и чакат някой да ги уведоми официално и тогава щели да дадат мнение,какво по-официално от това и Путин и Милер да го кажат, да ги цапардоса някоя от тръбите по главите
А отворковците ГЕРБ седят и чакат някой да ги уведоми официално и тогава щели да дадат мнение,какво по-официално от това и Путин и Милер да го кажат, да ги цапардоса някоя от тръбите по главите
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
за мое съжаление теориите ми за разцепване на България стават все по реални.......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От управление на мутри какво да очакваш и мекокитковци
А хохолчето се радва:
Яценюк: В България и Молдова победиха проевропейските сили, "Южен поток" е ненужен
Read more: http://politics.actualno.com/Jacenuk...#ixzz3Kg7ifIKf
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Ще се радва как няма да се радва сега му се отваря парашута да ни гърби
Мен този "Южен поток" много ме е обърквал дали да го има или не и в крайна сметка чии интереси защитава...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и мен, но е ужасно , че може да мине през турция........Мен този "Южен поток" много ме е обърквал дали да го има или не и в крайна сметка чии интереси защитава...![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Значи отново сме подвластни на чужди интереси, които определено не мислят за нашия просперитет...
Че защо да печели турската провинция... не може ли държавата Турция да печели вместо парите да отиват в провинцията й
https://www.youtube.com/watch?v=S5kdWcp7rNg#t=216
Последна редакция от mck : 01-12-2014 на 22:56