Най- важното в една връзка е любовта,всичко останало е на втори и трети план.Може да има доста търкания и несъответствия в характерите,но ако има взаимна любов това ще крепи връзката и в това се постига щастието и духовния вътрешен мир.
Най- важното в една връзка е любовта,всичко останало е на втори и трети план.Може да има доста търкания и несъответствия в характерите,но ако има взаимна любов това ще крепи връзката и в това се постига щастието и духовния вътрешен мир.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
напълно съм съгласен... дори ще добавя че една такава ако хване един с потенциал, но с 5 лева в джоба, ще го направи човек с цели и бъдеще .Хайде и от мойта женска гледна точка- силна и независима жена/която сама си изкарва парите за един добър стандарт на живот/ не се оглежда в мерца или бавареца или кое якенце колко струва- тя търси други неща и Олег от това което пише не мисля, че попада да се изразя модерно в таргет групата й.
Доста трябва да се предложи на една такава жена и то не материално, за да бъде заинтригувана.
Материалното обикновено си го осигурява сама.
Обаче за мен има още един критерий - атмосферата която създава около себе си. Знам домакини, които покриват критериите за сила на присъствието - интереси, интелект, действие и стимулиращи действие. Под домакини да не се разбира, жена с прахосмукачка и тиган в ръката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това не е хубаво, ако искаш стабилна връзка. Природата го е направила така, че мъжът да доминира. С една такава жена ти като какво ще се явяваш във връзката? Замисли се. Имаш сериозен проблем.
----------
Като го хване тя този с потенциала, и като го развие, дали ще й е интересно след това да продължи да е с него, или ще си потърси друг, когото да развива?напълно съм съгласен... дори ще добавя че една такава ако хване един с потенциал, но с 5 лева в джоба, ще го направи човек с цели и бъдеще .
Обаче за мен има още един критерий - атмосферата която създава около себе си. Знам домакини, които покриват критериите за сила на присъствието - интереси, интелект, действие и стимулиращи действие. Под домакини да не се разбира, жена с прахосмукачка и тиган в ръката.
А на описаните от теб домакини - ако някой си намери такава, направо е улучил в десятката. Уважавам невероятно такъв тип жени, но за да успее да направи това, тя трябва да притежава много мъдрост и примирение (но не е необходичо да го осъзнава, естествено). Такъв вид майки създават най-успешните деца.
ef4e (24-06-2012)
Е, ако е спортна натура и с треньорски наклонности може да си ги подменя.Това не е хубаво, ако искаш стабилна връзка. Природата го е направила така, че мъжът да доминира. С една такава жена ти като какво ще се явяваш във връзката? Замисли се. Имаш сериозен проблем.
----------
Като го хване тя този с потенциала, и като го развие, дали ще й е интересно след това да продължи да е с него, или ще си потърси друг, когото да развива?
А на описаните от теб домакини - ако някой си намери такава, направо е улучил в десятката. Уважавам невероятно такъв тип жени, но за да успее да направи това, тя трябва да притежава много мъдрост и примирение (но не е необходичо да го осъзнава, естествено). Такъв вид майки създават най-успешните деца.
Жената си го прибра в къщата с един сак дрехи и една китара. и вече сигурно 10 години са заедно. Тя е голям нотариус.
-----
Примирение с какво?Тя - бивш графичен дизайнер, поела грижата на двете им деца, докато той си щрака с пръсти в адвокатската си кантора. Към момента тя е фрийленсър и то само с цел хоби .... не е съм я виждал със сълзлива кърпичка в ръка, цивреща за пропуснатата кариера, на всичкото отгоре бая вдъхновена ми се вижда.
Добро утро друзя
Тука гледам направо психопрофил сте ми съставили. Благодаря !
Сега поред:
Emil Enchev, Не си ме разбрал правилно. Като рефреш и "рециклиране" имах нещо съвсем различно, а това което даде като виц greedy е друга тема.Олег, предполагам, че това е в кръга на шегата?
Щото ако го мислиш сериозно - наистина те съжалявам!
Как би се почуствал, ако майка ти или баща ти(без значение котки или не), си сменят партньорите на всеки 2-3 години, макар и с "благородната" цел - рефреш на отношенията?
А това с тези приятелки - има една приказка: Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.
Каквото си търсил, такова си намерил.
Идеята е, че колкото и да обичаш някого е напълно естествено да ти писне, ако няколко години правите едно и също и няма никакво разнообразие.
Затова са почивките, посещаемостта на различни места. Изненадите като подаръчета и пр. Но когато от вкъщи отидеш на работа и после се върнеш и единствено търсиш да се наядеш и обичайните нужди....то е ясно до какъв резултат довежда това. Не е ли така ?
Относно 3годишните смяни....като си от типа коцкар за какви деца ще мислиш въобще ? Целта е колкото повече толкова повече. Задомяването не е вариант. Аз съм от типа на моногамните по принцип, но когато един мъж не е обвързан той трябва да ходи много
С това не разбрах какво искаше да кажеш. Аз лично въобще не твърдя че жените са ми виновни за нещоИ причината дори я виждам че е в мен
Научи се да четеш. Много си импулсивен нещо. Не говори добре
Най-важното е да можеш да си я позволиш и поддържаш. Ако не можеш да я поддържаш, не я взимаш. Това е отговорност. Трябва да се мисли преди да се действа.
Аз искам мислещо същество до себе си, а не куфар. Какво значи доминиране ? И защо трябва единият винаги да е повече от други, а не да са взаимодопълващи се ? Не може и двамата да са силни ли ? Трябва ли единият да е зависим от другият ?
Тази, която го е прибрала - сега той до къде стигна? И дали е искала да го развива, или е била влюбена, а той е оправдал очакванията й и е използвал шанса, който тя му е дала? Нюанси всякакви, живота е шарен, но си има все пак базови приподни закони.Е, ако е спортна натура и с треньорски наклонности може да си ги подменя.
Жената си го прибра в къщата с един сак дрехи и една китара. и вече сигурно 10 години са заедно. Тя е голям нотариус.
-----
Примирение с какво?Тя - бивш графичен дизайнер, поела грижата на двете им деца, докато той си щрака с пръсти в адвокатската си кантора. Към момента тя е фрийленсър и то само с цел хоби .... не е съм я виждал със сълзлива кърпичка в ръка, цивреща за пропуснатата кариера, на всичкото отгоре бая вдъхновена ми се вижда.
Примирение - да кажем, в библейски смисъл - не е наблегнала на кариерата, решила е, че децата и семейството са по-важни. Такъв тип жени не циврят, не се оплакват - напротив, дават сила на човека до себе си и се радват на здраво семейство. В това е тяхната сила всъщност.
И в двата случая, шапка им свалям на тези хора(в първия, ако наистина е използвал шанса си и е станал мъж, когото тя може да уважава)
----------
По първия коментар - тук, брато, никой не ни пита
Най-важното е да можеш да си я позволиш и поддържаш. Ако не можеш да я поддържаш, не я взимаш. Това е отговорност. Трябва да се мисли преди да се действа.
Аз искам мислещо същество до себе си, а не куфар. Какво значи доминиране ? И защо трябва единият винаги да е повече от други, а не да са взаимодопълващи се ? Не може и двамата да са силни ли ? Трябва ли единият да е зависим от другият ?При любовта няма правила, закони и т.н. Тя идва и си отива точно, когато най-малко очакваш. От нас зависи, ще успеем ли да се възползваме от шанса си.
По втория - ами прочети коментара ми по поста на комарджито. може и да ти светне.
Точно това което и аз казах![]()
за примирението е ясно , дори от здравословна гледна точка е идеално да е неосъзнато, но мъдростта - неосъзната си е чист оксиморон, а пък неосъзната майка с успешни деца съвсем
![]()