Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен банките дават доверие на клиент, който може да докаже сигурен доход - не само, че го е вземал в миналото, а и че ще го взема и за в бъдеще - не е проблем доходите да са освободени от дабъци, не е проблем и да са от чужбина, стига да успееш да убедиш банката, че ще ги получаваш и за напред, т.е. ще има от къде да си плащаш вноската.
----------
Не, не намеквам за фирмени кредити, говоря директно за лични кредити.
Ти нистина ли не можеш да си представиш, че може да се живее и без заплата и то доста добре?
Примерно моите доходи са от хонорари, дивиденти, наеми и пасивни доходи
А бързите кредити не са ми по вкуса - първо защото там не дават суми каквито ми трябват на мен - с много малки лимити са и второ са голяма, ама голяма набутвация
А в моя случай, на моите години членовете на семейството ми не са много щото децата вече са пораснали и се оправят сами, освен това не бих поел риска след вноските да ми остават по 340 лв. на човек, щото с тези пари ще пукнем от глад с жената, само казах, че е възможен вариант.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така и не пожела да ми кажеш какъв вид кредит ползвашСпоред мен банките дават доверие на клиент, който може да докаже сигурен доход - не само, че го е вземал в миналото, а и че ще го взема и за в бъдеще - не е проблем доходите да са освободени от дабъци, не е проблем и да са от чужбина, стига да успееш да убедиш банката, че ще ги получаваш и за напред, т.е. ще има от къде да си плащаш вноската.
----------
Не, не намеквам за фирмени кредити, говоря директно за лични кредити.
Ти нистина ли не можеш да си представиш, че може да се живее и без заплата и то доста добре?
Примерно моите доходи са от хонорари, дивиденти, наеми и пасивни доходи
А бързите кредити не са ми по вкуса - първо защото там не дават суми каквито ми трябват на мен - с много малки лимити са и второ са голяма, ама голяма набутвация
А в моя случай, на моите години членовете на семейството ми не са много щото децата вече са пораснали и се оправят сами, освен това не бих поел риска след вноските да ми остават по 340 лв. на човек, щото с тези пари ще пукнем от глад с жената, само казах, че е възможен вариант.
Ако ми кажеш и от коя банка цена няма да имаш
п.п. До колкото си спомням някои банки не отпускаха кредит на хора над определена възрастТи на колко си години
![]()
Условието в масовия случай е крайната дата за изплащане на кредита да е преди датата на пенсиониране. Може със една здравна или застраховка живот, които се плащат в същата банка, да станат по-разговорливи, дори и клиента да е над 50 г.
Колегата Минков ще обясни по подробно щото той дава финансовите консултации
Аз само питам но той не иска да ми отговаря![]()
Добре де, ще ти дам подробна справка:
В момента ползвам ипотечен кредит
Размер 60000 лв.
Лихва 6.2% годишно - фиксирана - няма да се променя за срока на кредита
последна вноска - 2037 г. - супер оптимистично за банката
Банка ОББ АД
Аз съм точно на 49 г. и 3 месеца
Сега кат5о се замисля банката явно е твърдо убедена, че ще докарам поне до 72 години - не е зле
----------
И това не е съвсем така. За банките пенсията е един сигурвн доход, що да не ти отпусне кредит - има хора които поолучават по 800 - максималната пенсия в България в момента е 840 лв. - в момента по данни на НОИ около 32 хиляди души получават точно толкова - 840 лв. Що да не им се отпусне един кредит с прилична вноска - например 300 лв. - такава би била вноската на кредит от 20000 лв. за 10 години
6.2% фиксирана лихва звучи добреДобре де, ще ти дам подробна справка:
Размер 60000 лв.
Банка ОББ АД
Сега кат5о се замисля банката явно е твърдо убедена, че ще докарам поне до 72 години - не е зле
Колко ти е ГПР ???
Нали правиш разлика между ипотече и потребителски обезпечен с РЗ![]()
все пак кредита ти е ипотечен, банката има насреща имотДобре де, ще ти дам подробна справка:
Размер 60000 лв.
Банка ОББ АД
----------
И това не е съвсем така. За банките пенсията е един сигурвн доход, що да не ти отпусне кредит - има хора които поолучават по 800 - максималната пенсия в България в момента е 840 лв. - в момента по данни на НОИ около 32 хиляди души получават точно толкова - 840 лв. Що да не им се отпусне един кредит с прилична вноска - например 300 лв. - такава би била вноската на кредит от 20000 лв. за 10 години
затова са ти дали кредит с такъв срок, въпреки сегашната ти възраст
но все пак си е политика на банката, сигутно не висчки банки биха дали креди с такъв срок
Не съм смятал колко ми е ГПР, обаче то други разходи освен лихвата в моя случай няма - няма такси за обслужване, няма годишни такси, единствено едни 300 лв. на година застраховка на ипотекирания имот, даже няма такса за предсрочно погасяване.
И да правя разлика между различните видове кредити.
----------
Естествено, че всяка банка си има различни политики. Например ДСК се ориентирала точно към пенсионерите - постоянно ги атакуват с оферти за кредити срещу задължение да си получават пенсията по сметка при тях, че и не са лоши офертите даже.
Минков като гледам Пабло те е хванал на препитване, като цяло впечатление ми е че е доста бумащината, но дават кредити
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark